ByeAlex hírek

Ismert személy › ByeAlex

Rasszizmussal vádolják az X-Faktor mentorát

17.10.09 17:31

Többen megkérdőjelezik az énekes döntéseit saját kategóriájával, a lányokkal kapcsolatban, illetve mentortársainak adott tanácsai sem tetszettek mindig a nézőknek.ByeAlex a Facebookon keresztül reagált az őt ért vádakra. Az énekes kikéri…

Kiderült ByeAlex és Gáspár Laci kiket visz magával az X-Faktor élő showjába

17.10.09 08:35

ByeAlex romantikus énjét mutatta meg a mentorházban. Gáspár Laci pedig kedvenc zenekarának sorsát mentortársaira bízta. Az X-Faktor 2017-es évadában teljesen megújultak a mentorház szabályai.

Hatalmas botrány lett Majka és ByeAlex új dalából – magyarázkodniuk kellett

17.10.07 16:54

Az U, U, U szövege sokaknál kicsapta a biztosítékot, nőgyalázónak és szexistának tartják. A szerzők szerint ez egyáltalán nem így van.

Megmagyarázta ByeAlex, miért tombolt az X-Faktorban

17.10.02 13:08

ByeAlex az X-Faktor vasárnapi műsorában olyat csinált, amit mentortól nagyon ritkán látunk. A szünetben székeket rugdosott és káromkodott, mint a kocsis, sőt, több mentortársával is kakaskodott. Most a Blikknek a következőket mondta: „Legtöbbször…

Nem ehet, ezért balhézik az X-Faktor mentora

17.10.02 12:12

Többeknek feltűnt már, hogy mintha az idei X-Faktor során nagyobb lenne a mentorok közt a feszültség, mint eddig - a heves érzelemkitörések és viták középpontjában pedig mintha ByeAlex állna. Emlékezetes: Gigi gyakorlatilag már a válogatók legelején…

ByeAlex nélkül folytatódik az X-faktor

17.09.06 15:33

A múlt adásban halálra cikizték a mentortársai, most pedig megdöbbentő lépésre szánta el magát.

Radics Gigi szerint ByeAlexnek nagyobb magabiztosságra lenne szüksége

17.09.03 19:20

Az X-Faktor első válogatóján egy ByeAlex-imitátor érkezése sértődésbe torkollt, mert a mentortársak nem álltak le a Kedvesem előadójának cinkelésével.

A(z) "ByeAlex" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
56/98 - ByeAlex és a Slepp @ SZIN 2017 (csütörtök)55/98 - ByeAlex és a Slepp @ SZIN 2017 (csütörtök)54/98 - ByeAlex és a Slepp @ SZIN 2017 (csütörtök)ESC 2013 - Grand Final Dress RehearsalOma Ella (Kastner) ist bei jedem ESC dabeiDalnap-bs48Dalnap-bs03Dalnap-bs02Dalnap-bs04Dalnap-bs01

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

A kulisszák mögött: a szomorúság pillanatai - így élték meg a veszteséget az X-Faktor kiesői

Gáspár Laci azt mondta, nincs félnivalójuk a srácoknak, tévedett. Radics Gigi mentoráltja pedig azt gondolta, legalább párbajban fog kiesni. Nézzék meg az X-Faktor kulisszái mögött készült videónkat:

Ismert személy

A kulisszák mögött: a szomorúság pillanatai - így élték meg a veszteséget az X-Faktor kiesői

Gáspár Laci azt mondta, nincs félnivalójuk a srácoknak, tévedett. Radics Gigi mentoráltja pedig azt gondolta, legalább párbajban fog kiesni. Nézzék meg az X-Faktor kulisszái mögött készült videónkat:

Ismert személy

Gyönyörű színésznő Puskás Peti szerelme - Angélával két és fél éve költözött össze

Puskás Peti azt is elárulta, hogy három-négy év múlva családot is alapítana vele.

Ismert személy

Tóth Gabi új fizuráját merésznek tartják - Fotó!

Az énekesnőtől nem szokatlan a változtatás.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló