BvOP hírek

Közélet › BvOP

Egyre jobban terjed a koronavírus a magyar börtönökben

20.09.29 18:05

A büntetés-végrehajtási intézetekben tegnap reggel 48 fogvatartott, valamint a személyi állomány ötven tagja volt igazoltan koronavírus-fertőzött – közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP).

Érdekes: Magyarország legzártabb intézményeiben egy fertőzött sincs

20.09.07 12:58

Készül a büntetés-végrehajtás a koronavírus-járvány második hullámára. A rabok leginkább skype-on, vagy telefonon tarthatják a kapcsolatot hozzátartozóikkal.

Kamugép: 9 millió helyett 0,9 millió maszkot varrtak a börtönben

20.08.03 19:16

Hadházy Ákos parlamenti képviselő kérdésére a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága elismerte, hogy 9 millió maszk helyett április óta összesen csak 890 ezret sikerült legyártani a kínai maszkgyártó csodagépsoron a sátoraljaújhelyi…

Az ígért mennyiség töredékét gyártották a kínai maszkvarrógéppel a sátoraljaújhelyi börtönben

20.08.02 12:01

Április óta 890 ezer maszkot gyártottak a sátoraljaújhelyi fegyházban azzal a kínai maszkvarrógéppel, amelyről korábban a börtönparancsnok azt mondta Orbán Viktornak, hogy havi 2,8 millió maszk a kapacitása - tudta meg Hadházy Ákos…

Hadházy börtöntémában (is) hazudozik

20.07.31 14:10

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága határozottan cáfolja, egyben visszautasítja Hadházy kijelentéseit, hazugságait a börtönökről.

Hadházy: Magyarországon még a börtönök is lopnak

20.07.30 12:25

A börtönparancsnokság médiaügynökségként dolgoztatja a kormánypropaganda gyártóját – derül ki az ellenzéki képviselő által kikért szerződésekből.

Koronavírus: mi a helyzet a börtönökben?

20.05.11 07:06

Naponta 25-28 ember kerül be a magyar börtönökbe a veszélyhelyzet kihirdetése óta - derül ki a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BVOP) a Népszava és a Magyar Helsinki Bizottság adatigényléseire küldött válaszaiból.

A(z) "BvOP" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Kezd berobbanni a vírus a börtönökben is

A büntetés-végrehajtási intézetekben hétfő reggel 48 fogvatartott, valamint a személyi állomány ötven tagja volt igazoltan koronavírus-fertőzött – közölte a Világgazdaság érdeklődésére a Büntetés-végrehajtás Országos…

Közélet

Körözött személyt fogtak el a Fejér megyei rendőrök

Körözött személyt fogtak el a Fejér megyei rendőrök Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 22., cs - 09:24 A férfit a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Közélet

120 év börtönre ítélték Keith Raniere amerikai szektavezért

Az ítélet gyakorlatilag azt jelenti, hogy a 60 éves férfi élete végéig börtönben marad. 

Nagyvilág

Koronavírus: 3,5 hónap után újrafertőződnek a magyarok

Többször is megbetegedhetünk a koronavírustól. A virológus szerint idő kérdése volt, hogy mikor találnak harmadszori megfertőzöttet.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló