Büntetés-végrehajtás hírek

Közélet › Büntetés-végrehajtás

Nyilvános a győri ügyről készült miniszteri jelentés

20.01.10 05:10

A dokumentum megállapította, a büntetés-végrehajtás, az ügyészség és a pártfogói felügyelet is ellenezte a gyilkos szabadon bocsátását

Egymillió forintos nyomravezetői díjat tűztek ki a Fejér megyei férfire

20.01.08 16:04

Nem kezdte meg lopás, valamint rablás miatt kiszabott büntetésének letöltését a Fejér megyei férfi, ezért egymillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

2020-ban fizetésemelést kapnak a magyarországi elítéltek is

19.12.20 17:43

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) utasítása értelmében jövőre a magyarországi elítéltek is fizetésemelést kapnak – írja az MFor.

A tiszalöki börtönben is megölte magát egy rab

19.12.20 15:10

„Egy 37 éves fogvatartott férfi a Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet egyik zárkájában öngyilkosságot követett el 2019. december 19-én a délelőtti órákban.

Jövőre indulhat a komlói börtön építése

19.12.16 15:28

A város fideszes polgármestere szerint ennek örülni kell, mert „jól fizető és stabil munkahelyeket hoz”.

A(z) "Büntetés-végrehajtás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

A csomagtartóban vitte a migránsokat a szír embercsempész

A Komáromi Járásbíróság jogerősen börtönre ítélte az embercsempészt. A tárgyalást a győri büntetés-végrehajtási intézetben tartották.

Közélet

Hajléktalannal überkedett három kamasz, irány a börtön

A Pécsi Járásbíróság a napokban kihirdetett ítéletével három fiatalkorú fiút bűnösnek mondott ki kétrendbeli, folytatólagosan elkövetett zsarolás bűntettében és rablás bűntettében, ezért őket 2 év 2 hónap fiatalkorúak…

Közélet

A legfrissebb információk a Madeleine McCann-ügyben

A rendőrség kijelentette, nem fogják abbahagyni a Madeleine McCann ügy nyomozását, amíg lehet tovább folytatják, hiszen az utóbbi időben egyre több dolog derült ki a kislány eltűnésével kapcsolatban.

Nagyvilág

Covid-teszttel, maszkban érkezik idén a Mikulás

Járvány ide vagy oda, a gyerekek vágynak arra, hogy találkozhassanak a Mikulással, aki leleményesen teljesíti is a kívánságokat: van, ahol online, másutt maszkban és negatív koronavírus-teszttel érkezik, a gyömrői óvodába pedig az…

 

Kategória ajánló