Bulgária hírek

Ország › Bulgária

Az első szerb turisták átlépték a határt

20.06.16 15:07

A bolgár-görög határon át megérkeztek Görögországba az első szerbiai turisták, miután a görög kormány hétfő éjjel néhány perccel 11 óra előtt ezt lehetővé tette számukra.

Van olyan ország, amely már a koronavírus második hullámával küzd

20.06.11 21:37

Bulgária a koronavírus-járvány második hullámával küzd, csütörtöki értesülések szerint az elmúlt 24 órában a pandémia helyi megjelenése óta rekord számú, 104 új fertőzöttet regisztráltak.

Az Emerson bemutatja a 13. Nemzetközi Pneumobile Verseny nyerteseit

20.06.11 11:39

Az évente megrendezett mérnöki kihívás keretében a mérnökhallgatók feladata sűrített levegővel hajtott „pneumobile-ok” tervezése Detzky Ádám ül a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem győztes járművében, mögötte csapattársai Bolgár…

Szlovénia kibővítette a biztonságos országok listáját

20.06.08 16:39

A szlovén kormány kibővítette a járvány szempontjából biztonságosnak tartott országok listáját, amelyen eddig csak Horvátország, Magyarország és Ausztria szerepelt, és további tizennégy uniós és schengeni ország állampolgárai előtt nyitotta meg…

A(z) "Bulgária" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

A bolgár államfő lemondatná a kormányt

Lemondásra szólította fel a bolgár kormányt és főügyészt szombaton Rumen Radev államfő, aki szerint a társadalmi elégedetlenségért a kormány tehető felelőssé.

Sport

Utánozható

Lényeges pont az édesapa szerepe, aki a hat és fél esztendős Dominikot a saját felügyelete alatt a Vidibe vitte, de egy év múlva a fiú már az édesapja által alapított fehérvári Főnix Gold FC utánpótlásműhelyben pallérozódott.

Ország

Athén szerint történelmi hiba a Hagia Sophia mecsetté alakítása

A kérdés felkerülhet a jövő heti európai uniós csúcs napirendjére.

Ország

Zöldhulladék ég a Határ útnál

Zöldhulladék gyulladt meg a Határ út és a Szabadkai út kereszteződése közelében. A kiérkező tűzoltók két vízsugárral körülhatárolták a tüzet, így az továbbterjedni már nem tud – tudtuk meg a katasztrófavédelemtől. 

 

Kategória ajánló