Bulgária hírek

Ország › Bulgária

Észak-Macedóniába látogatott Ferenc pápa

19.05.07 12:46

A szentatya azért kereste fel Bulgária után a balkáni államot, hogy közelebb hozza egymáshoz a római katolikusokat és az ortodox keresztényeket.

Gyurcsányék titkosszolgálata összejátszott az oroszokkal

19.05.07 11:42

A magyar szolgálatok összejátszottak az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálattal, megsértették a magyar nemzetbiztonság érdekeit – mondta Szánthó Miklós az Alapjogokért Központ igazgatója.

Ferenc pápa Bulgáriában: „jégfüggöny” osztja meg Európát

19.05.05 13:45

Ferenc pápa azt kérte a bolgár hatóságoktól vasárnap, hogy ne fordítsák el fejüket, ne zárják be szívüket a migránsok láttán. Ugyanakkor sürgette az európai vezetőket a kontinensen kialakult egyenlőtlenségek felszámolására.

Közös nyilatkozatot fogadtak el az EU-ba 2004-ben belépett országok

19.04.30 19:06

Egyebek között a közös uniós piac és költségvetés szerepét hangsúlyozza az a nyilatkozat, amelyet az Európai Unióba 2004 után belépett tizenhárom ország szerdai varsói csúcstalálkozóján fogadtak el - közölte Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő…

Budapest helyett inkább Zágráb és Szófia iránt érdeklődik a bajor miniszterelnök

19.04.29 15:25

Markus Söder, Bajorország keresztényszociális miniszterelnöke felkeresi a bajor gazdaság délkelet-európai nyúlványait. Ide tartozott eddig Magyarország is, de a CSU-s politikus szerint kicsit vissza kell fogni a Magyarország iránti érdeklődést. Ennek…

A(z) "Bulgária" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Közép-európai lobbi a zöldfolyosókért

Közösségi szinten kellene biztosítani azokat a tranzitútvonalakat, amelyeket Budapest és Szófia már biztosít az áruknak, illetve a hazatérni kívánó európai polgároknak – mondta Szijjártó Péter Szófiában, egyetértésben bolgár…

Ország

Egy nap alatt 300 fölé ugrott Romániában az újonnan regisztrált fertőzöttek száma

A járvány terjedése óta először vettek nyilvántartásba ennyi új beteget az országban.

Sport

Tamás Olivér, a Vidi hátvédje a válogatottban is pályára lépne

Nincsenek csapatedzések, nincsenek mérkőzések, de az élet nem áll meg a labdarúgóknál sem. A Mol Fehérvár Fc 19 éves védője Dunakeszin tölti mindennapjait, melyekből az edzések sem hiányozhatnak.

Ország

Koronavírus: ideiglenes járványkórház lett a nyári Eb-meccseink helyszínéből

Június végén a szerbiai Nis városában játszotta csoportmérkőzéseit a magyar válogatott a 2019-es női kosárlabda Európa-bajnokságon.

 

Kategória ajánló