Bulgária hírek

Ország › Bulgária

Bolgár kamionban bújtak meg

19.03.31 21:29

Bolgár kamionban bújtak meg Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 03. 31., v - 21:19 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz…

Tovább bővítenék az EU-t a balkáni négyek

19.03.29 21:05

Az Európai Unió bővítését, valamint a balkáni infrastruktúra fejlesztést és energetikai projektek megvalósítását támogató közös nyilatkozatot fogadtak el Románia, Bulgária, Görögország és Szerbia vezetői pénteken Bukarestben....

Egyre több kínai fektet be a bolgár mezőgazdaságba

19.03.28 14:38

Növekszik a kínai befektetők érdeklődése a bolgár mezőgazdaság iránt. A kínai vállalkozók többnyire a gabona, a kukorica és a szőlő termesztésére összpontosítanak Bulgáriában - írja a Syngenta blog..

Gyur­csány és Dob­rev Klára üz­let­tár­sá­nak ki­ada­tá­sát kö­ve­teli Bul­gá­ria

19.03.19 09:59

Hivatalosan is kérte Bulgária a csaló bankár, Gyur­csány és Gyur­csányné üz­let­tá­rás­nak ki­ada­tá­sát miután elfogták. A Interpol által is keresett bűnöző stró­man­jait Szófiában tartóztatták le a hétvégén - írja a Ripost.

Az Európai Unió legszegényebb szeglete, a romák mégis felfelé tartanak

19.03.18 16:38

Északnyugat-Bulgáriában, az ország és egyben az Európai Unió legszegényebb régiójában van egy kisváros, ahol mostanra nincsen roma fiatal, aki ne fejezné be legalább a középiskolát.

A TEK együttműködik az új-zélandi merénylő magyarországi látogatásával kapcsolatban

19.03.16 17:59

A horvátok, a bolgárok és a törökök is vizsgálják, mit csinált az országukban Brenton Tarrant, aki két christchurch-i mecsetben 49 embert megölt, és 48-at megsebesített.

Hunyadi János és Horogszegi Szilágyi Mihály neve is fel volt írva az új-zélandi tömeggyilkos fegyverére

19.03.16 15:44

Brenton Tarrant meg van győződve róla, hogy nemcsak kiengedik a börtönből, hanem Nobel-békedíjban fogják részesíteni, amiért szombat délelőtt részt vett 49 ember lemászárolásában.

A(z) "Bulgária" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Válogatott: Cseri, Batik, Eppel és Otigba bekerülhet, Feczesin nem

Orbán Willi felépülőben, Kádár Tamást a tartalékokhoz száműzték, Dzsudzsák Balázs feljebb lépett, Nikolics Nemanja hazatért, Feczesin Róbert a másodosztályba igazolt. Sok minden történt a március végi, bolgárok elleni…

Ország

Áfacsalókat fogtak

A láncolat cégeinek élén ukrán, szerb és magyar strómanok ültek, de felhasználtak szlovák, cseh, lett, horvát, német, osztrák, szlovén, lengyel és román vállalkozásokat is.

Sport

Fradi-Vidi: "Sok feszült pillanat volt; megérdemeltük, de a bajnokság még nem ért véget" - értékelések

Így látta a Ferencváros győztes gólját összehozó Zubkov-Tokmac páros, valamint a vendégek kapusa, Kovácsik Ádám az FTC-MOL Fehérvár FC szuperrangadót.

Ország

Áfacsalókat fogtak

A láncolat cégeinek élén ukrán, szerb és magyar strómanok ültek, de felhasználtak szlovák, cseh, lett, horvát, német, osztrák, szlovén, lengyel és román vállalkozásokat is.

 

Kategória ajánló