Bulgária hírek

Ország › Bulgária

Bolgár médiacégnél folytatja Dirk Gerkens

21.02.04 09:10

Lezárta a legnagyobb bulgáriai többplatformos médiavállalat, a Nova Broadcasting Group akvizícióját a United Group. A Nova vezetését a korábban az RTL Magyarországot és a TV2-t irányító Dirk Gerkens-re bízták – írja az n1info.com. A Nova csoporthoz…

A Fehérvár támadóján röhög az internet népe

21.01.31 12:46

Van gondja mostanság a Vidinek, kiváltképp, ha Márton edzőnek azt is le kell oktatnia, hogyan kösse meg úgy a gatyáját Funsho Bamgboye, hogy menet közben ne hagyja el azt.

Financial Times: Trump veresége fájni fog Közép-Európának

21.01.28 20:46

Biden „nem fogja végignézni, hogy Magyarország vagy Lengyelország aláássák és szétválasszák Európát” – írta a Die Zeit szerzője.

A MET lezárta a 42 megawattos szélerőműpark felvásárlását Bulgáriában

21.01.22 10:56

A MET Csoport lezárta a tranzakciót, amelynek keretében az olasz Enel Green Powertől megvásárolta a 42 megawattos szélerőműpark 100 százalékos tulajdonrészét Bulgáriában. Az ügylet, amelyet a bolgár és a szerb versenyhatóság is engedélyezett,…

A(z) "Bulgária" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Ezt sem láttuk jönni: „Stop Orbán, Stop Kormány” – Ilyen egy nem 100%-osan ciki ellenzéki kampánydal

„Nem kell a diktatúra, szabad magyarok leszünk újra” – Alpár György, Drávaszerdahely, azaz az ország egyik legkisebb falujának a polgármestereként akarna az ország legnagyobb választókerületében győzni, előbb az…

Politikus

Hidvéghi Balázs attól tart, hogy Brüsszel LMBTQ-propagandára fogja nevelni a gyerekeinket

A fideszes EP-képviselő az Európai Parlament azt akarja, hogy minden tagállam szó nélkül alávesse magát ennek az "ideológiai ámokfutásnak".

Ország

„E templom méltán lehetne az egész erdélyi közösség jelképe”

Fiatfalván felszentelték a reformátusok és unitáriusok magyar állami támogatással felújított közös templomát.

Nagyvilág

Montenegróban beoltották a nagykorú lakosság felét

A nagykorú lakosság 50,3 százalékát oltották be a koronavírus elleni valamelyik védőoltás legalább egy adagjával Montenegróban - közölte a montenegrói közszolgálati televízió vasárnap.

 

Kategória ajánló