Bulgária hírek

Ország › Bulgária

Pusztul Zugló római-parti üdülője

Tegnap 18:33

Várnai László elmondta: a polgármesteri hivatalnak többször is felvetette, hogy néhány tíz millió forintból megoldható lenne az épület felújítása, amely diákok nyári táboroztatására is berendezhető lenne.

Nem etikus hekkerek törtek be a bolgár adóhivatal szervereire

19.08.07 04:36

Nem etikus hekkerek törtek be a bolgár adóhivatal szervereire és loptak el onnan adatokat, a támadásnak akár politikai háttere is lehet - mondta Bársony Péter informatikai biztonsági szakértő (IT) kedden az M1 aktuális csatorna esti műsorában.

Rendszerszintű túlkapások a menekültek ellen a határon

19.08.06 20:54

A határőrök erőszakot alkalmazva akarnak megszabadulni a menekülőktől, teljesen jogellenesen. Nem csak nálunk: a bolgár, a magyar, a görög határon elterjedt az „erőszak mértéktelen alkalmazása”.

Az adórendszer átalakítását sürgeti a legnagyobb szakszervezeti szövetség

19.08.06 12:00

Az egykulcsos adórendszer sürgős változtatását szorgalmazza ismét a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke, mert véleményes szerint ezzel lehetne javítani azon a szégyenteljes helyzeten, amelyet a közelmúltban az Eurostat is feltárt: a régiós…

A magyar határon elkövetett túlkapásokra is utal egy belső Frontex-jelentés

19.08.06 07:42

Az uniós határőrök több országban is a menekültek gumibotozásáról, paprikaspray alkalmazásáról vagy kutyás üldözésről számoltak be.

Bolgár vezére lehet az IMF-nek

19.08.04 15:12

A bolgár Krisztalina Georgievát jelöli az Európai Unió a Nemzetközi Valutaalap (IMF) élére - közölték francia források.  The post Bolgár vezére lehet az IMF-nek appeared first on AzÜzlet.

A(z) "Bulgária" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés