Bukarest hírek

Nagyvilág › Bukarest

Tíz perc alatt esett össze az FK Csíkszereda

19.12.07 13:31

Ígéretes első játékrészt követően három gólt kapott az FK Csíkszereda, a Bukaresti Metaloglobus visszavágott a labdarúgó 2. Liga találkozóján.

Bukarestben brillíroztak a magyar startupok

19.12.05 08:37

Három különböző kategóriában is magyar cégek vehették át az első díjat a Central European Startup Awards bukaresti fináléján. A TrustChain a digitális szerződéskötő platformmal nyert. November 21-én tartották Bukarestben a Central European…

Újra felfegyverzik az erdészeket Romániában

19.11.27 15:06

A bukaresti parlament megteremtette a jogalapot ahhoz, hogy az erdészek halált okozó fegyverekkel járőrözhessenek, és használhassák is őket.

Volt egy kis kavarodás a rahovai börtön leghíresebb lakójának szavazása körül

19.11.25 12:03

Nem törődik bele Liviu Dragnea, hogy nem hagyták szavazni a börtönben: ügyvédje, Flavia Teodosiu révén büntető panaszt emelt a bukaresti bíróság 5. kerületének ügyészségén, illetve a 4. kerületi választási irodánál. Az ügyvéd szerint védencét az…

A(z) "Bukarest" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Tíz perc alatt esett össze az FK Csíkszereda

Ígéretes első játékrészt követően három gólt kapott az FK Csíkszereda, a Bukaresti Metaloglobus visszavágott a labdarúgó 2. Liga találkozóján.

Ország

A román kormány mandátumát kockáztatva akar hatályba léptetni három törvényt

Ezt Ludovic Orban miniszterelnök jelentette be kormánya keddi ülésen.

Sport

Birkózás: szabadtéri fitneszparkot adtak át a csepeli akadémián

A csepeli Kozma István Magyar Birkózó Akadémia területén tízmillió forintból kialakított szabadtéri fitneszparkot adtak át.

Politikus

Megakadályoznák a kétfordulós polgármester-választás bevezetését

Kormánybuktatással akadályoznák meg a román szociáldemokraták és az RMDSZ a kétfordulós polgármester-választás bevezetését.

 

Kategória ajánló