Bukarest hírek

Nagyvilág › Bukarest

Újabb trófeával gazdagodott a Sepsi-SIC

20.02.16 02:57

Ötödször hódította el a női kosárlabda Román Kupát a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC miután a döntő torna vasárnap esti fináléjában az FCC Baschet Arad együttesét fektette két vállra.

Eddig teltházzal vetítik a Valan – Az angyalok völgye című filmet

20.02.09 09:28

Az alkotók jelenlétében mutatják be Bukarestben a Valan – Az angyalok völgye című filmet, a közönség a román főváros egyik legismertebb művészmozijában tekintheti meg az alkotást. Balassi Intézet bukaresti központja szervezésében mutatják be a…

Női kézi BL: Győztek a román csapatok és a Győr

20.02.02 19:40

Az I. főcsoportban a CSM Bukarest 32-27-re (16-14) verte a francia Metz Handball együttesét.

Fft: Az oláhszentgyörgyi Pelé

20.02.02 13:01

Gavril Balint, avagy Bálint Gábor Pelé, a Steaua Bukarest BEK-győztes hőse többnyire motorral közlekedik, és barátjánál, Haginál nyaral. Emlékezetes FFT-riport a klasszikus időkből!

Egy fél évszázados irányelv akadályozza a bukaresti utcák takarítását

20.01.30 15:01

Egy ma is érvényben lévő, csaknem fél évszázada kiadott irányelv miatt nem tudja takarítani télen a bukaresti utcákat az Urban Sa köztisztasági vállalat: egyebek mellett ennek tulajdonítható, hogy a légszennyezés az egészségügyi határérték…

Bizalmatlansági indítványt terjesztett be a bukaresti kormány ellen a Psd és az Rmdsz

20.01.30 14:26

Az ellenzéki Szociáldemokrata Párt (Psd) és a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (Rmdsz) célja, hogy a kabinet megbuktatásával megakadályozza a kétfordulós polgármester-választás bevezetését.

A(z) "Bukarest" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Az Rmdsz az ombudsmanhoz fordult a román választási törvényt módosító kormányrendelet miatt

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) szerint a bukaresti kormány alkotmányellenesen módosította a parlamenti választási törvényt, ezért Kelemen Hunor hétfőn levélben kérte az ombudsman közbelépését.

Ország

Drámai végjáték, egyenlített a DEAC a Sportklub ellen

Másodpercekkel a hosszabbítás előtt, egy óriási egyéni hiba döntötte el a Debreceni EAC és a Csíkszeredai Sportklub második csatáját a jégkorong Erste Liga negyeddöntőjében. A rájátszás első tévés mérkőzése jégproblémák miatt…

Sport

Birkózás: a koronavírus miatt költözik az ázsiai olimpiai kvalifikációs verseny

A koronavírus-járvány miatt a kínai Hszian helyett a kirgizisztáni Biskekben rendezik meg a tokiói olimpia ázsiai kvalifikációs versenyét a Nemzetközi Birkózószövetség csütörtöki döntése értelmében.

Politikus

Kelemen Hunor: az előre hozott választások helyett a koronavírusra kellene összpontosítani

Az RMDSZ elnöke elmondta, váratlanul érte az alkotmánybíróság álláspontja.

 

Kategória ajánló