Bugatti hírek

Autós › Bugatti

Gyártásba kerül a Bugatti Bolide – kicsit szelídebb, de így is elképesztő lesz

21.08.16 11:01

Ahogyan azt már a múlt héten egyes források beharangozták, a Bugatti valóban piacra dobja a Bolideot. Igaz, az előzetes adatokhoz képest azért szelídül némileg az autó, de így is egészen elképesztő képességeket tud majd felvonultatni a kizárólag…

Ez vár a Bugattira a Rimac Csoport részeként

21.07.07 08:07

Egyelőre nem lesz tisztán elektromos márka a Bugatti. A teljes anyag Ez vár a Bugattira a Rimac Csoport részeként címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Simon Zsolt.

Hivatalos: összeáll a Bugatti és a Rimac

21.07.06 10:58

Bejelentették a régóta pletykált összeállást. A teljes anyag Hivatalos: összeáll a Bugatti és a Rimac címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Simon Zsolt.

Horvát segítséget kapott a Bugatti

21.07.05 19:22

Csak idő kérdése volt, hogy az elektromos hiperautóban utazó Rimac mikor lép szövetségre egy patinás gyártóval. A pillanat most jött el. A tranzakcióban a Volkswagen csoport játssza a legjelentősebb szerepet, de akad egy dél-koreai szál is.

Egyesült a Bugatti és a horvát Rimac

21.07.05 19:13

A Bugatti több mint két évtized után elhagyja a Volkswagen konszernt. A konszern érdekeltsége, a Porsche megállapodást írt alá az elektromos járművekre szakosodott horvát Rimac vállalattal közös vállalat létesítéséről Bugatti-Rimac néven.

Kiderült, mire megy a Bugatti Chiron egy Formula–1-es autó ellen

21.06.29 12:34

Nyilvánvaló, hogy a Formula–1-esek egészen más kategóriát képviselnek, ha dinamikáról van szó, de vajon egy 1500 lóerős Bugattinál is gyorsabbak tudnak lenni?

Horvát kézbe kerülhet a Bugatti

21.06.24 21:37

Sajtóértesülések szerint többségi tulajdonossá válhat a Rimac a Bugattiban. Már folynak a tárgyalások a megállapodásról, de úgy tűnik, semmi nem állhat a folyamat útjába.

Szombaton gyertek Abdára!

21.06.24 10:16

Hatalmas villanyautós találkozó és családi nap lesz. A teljes anyag Szombaton gyertek Abdára! címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Super Sport változatban lehet a legjobb a Bugatti Chiron

21.06.09 14:43

Újabb változatban mutatta be a Chiront a Bugatti, itt a Super Sport változat, ami a sebességrekordot döntő prototípus karosszériáját kapja, ezért gyorsabb a többinél, de kényelmes túrakocsinak is beválik.

A(z) "Bugatti" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Autós

Gyártásba kerül a Bugatti Bolide – kicsit szelídebb, de így is elképesztő lesz

Ahogyan azt már a múlt héten egyes források beharangozták, a Bugatti valóban piacra dobja a Bolideot. Igaz, az előzetes adatokhoz képest azért szelídül némileg az autó, de így is egészen elképesztő képességeket tud majd…

Életmód

Fft: az angol klubok valaha volt legjobb légiósai

Az angol futball, és különösen a Premier League történetében sok világklasszis külföldi játékos játszott, így nem volt könnyű kijelölni azokat a sztárokat, akik eddig a legnagyobb hatással voltak a nagyobb klubok játékára. A…

Autós

Megkezdődött az Audi Q4 e-tron gyártása

A tisztán elektromos SUV ugyanazon a gyártósoron készül, mint a Volkswagen ID.4.

Autós

Ne parkoljanak mások közelébe, kéri a villanyautósokat a GM

Nem lehet könnyű most Chevy Bolt EV-tulajnak lenni. A teljes anyag Ne parkoljanak mások közelébe, kéri a villanyautósokat a GM címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Simon Zsolt.

 

Kategória ajánló