Budapesti Operettszínház hírek

Kultúra és szórakozás › Budapesti Operettszínház

Szakmai díjakat adtak át a színház világnapja alkalmából

19.03.26 16:26

Idén is odaítélték a Gobbi Hilda-életműdíjat és a Soós Imre-díjat, a Nemzetközi Színházi Intézet Magyar Központjának elismerését, a Hevesi Sándor-díjat.

A Pendragon-legenda a Kálmán Imre Teátrumban

19.03.26 14:08

Május 11-én mutatja be a Budapesti Operettszínház a Szerb Antal regénye alapján készült A Pendragon-legenda című musicalt. Kovács Adrián és Galambos Attila darabját Somogyi Szilárd állítja színpadra.

Az első hazai látható hang

19.03.11 13:50

Mednyánszky Ági színművész tiszteletére avatott emléktáblát múlt szombaton egykori otthona, az Erzsébet tér 5. szám alatt családja és Belváros-Lipótváros önkormányzata.

Hazatalál-e évtizedek után a városligeti csibész?

19.02.27 11:34

A mű legnagyobb slágere, a „You’ll Never Walk Alone” nemcsak a végzős amerikai egyetemistákat köszönti minden diplomakiosztón, hanem a Liverpool futballcsapat himnusza is.

A trianoni békeszerződés zenés feldolgozására írt ki pályázatot az Operettszínház

19.02.18 20:19

A trianoni békeszerződés aláírásának körülményeit és az ebből származó veszteségek megismertetését és feldolgozását szolgáló zenés színpadi mű megírására hirdet alkotói pályázatot a Budapesti Operettszínház. A leendő mű lehet opera, operett,…

Az Operettszínház most várja a Trianonról szóló zenés színpadi műveket

19.02.18 18:55

A trianoni békeszerződés aláírásának körülményeit és az ebből származó veszteségek megismertetését és feldolgozását szolgáló zenés színpadi mű megírására hirdet alkotói pályázatot a Budapesti Operettszínház.

Énekes-táncos meghallgatást hirdet az Operettszínház

19.02.15 11:13

A Budapesti Operettszínház falain belül 2001 óta működő Musical Ensemble csapatához csatlakozni vágyók jelentkezését várják az alábbi feltételekkel.   A próbatáncon előadott koreográfia betanulása a helyszínen zajlik. A meghallgatás…

A(z) "Budapesti Operettszínház" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

KERO magánéletbeli problémákat feszeget

Az Átriumban mutatják be a Gyilkos balladát, amely egész Amerikát meghódította már. A bűnüggyel fűszerezett szerelmi négyszög történetét hazánkban Kerényi Miklós Gábor viszi színre.

Kultúra és szórakozás

Elstartolt a 19. Kaleidoszkóp VersFesztivál

Szendrey Júlia eddig soha nem látott arcát, magányát, majd kiteljesedését láthatta a közönség a nyitónapon a 19. Kaleidoszkóp VersFesztiválon. Exkluzív irodalmi történetek, előadások, világhírű táncszínházi produkció és…

Gazdaság

November közepéig lehet pályázni a Mestervideó pályázatra

Az első helyezett egy 150 ezer, a második 100 ezer, míg a harmadik 50 ezer forintnyi vásárlási utalványt vihet haza.

 

Kategória ajánló