Budapesti Operettszínház hírek

Kultúra és szórakozás › Budapesti Operettszínház

A legkiemelkedőbb művészeket díjazták a Magyar Operett Napján

20.10.26 12:07

Immár hagyomány, hogy a Budapesti Operettszínház Kálmán Imre születésének és Lehár Ferenc halálának évfordulóján – amit 2002 óta a Magyar Operett Napjaként tartanak számon – díjazza az évadban legjobb teljesítményt nyújtó színészeket.

Bozsik Yvette Tündérkertet varázsol az Operett színpadára

20.10.20 15:35

„Az Operettszínház újabb ünnepre készül” – mondta Kiss-B. Atilla főigazgató a Marica grófnő közelgő bemutatója kapcsán. Az október 23-tól látható operettet 96 évvel ezelőtt, szinte napra pontosan ekkor mutatták be a Király Színházban, most pedig az új…

8 új halhatatlant választottak

20.10.18 13:59

Újabb tagokkal bővült a Halhatatlanok Társulata. A közönség által kiválasztott 8 művész lábnyoma mostantól olyan színészóriások társaságában látható az Operettszínház előtti sétányon, mint Törőcsik Mari, Tolnay Klári vagy Darvas Iván.

Elhelyezték a Halhatatlanok Társulata legújabb tagjainak lábnyomát az Operettszínház előtt

20.10.17 17:25

Elhelyezték a Halhatatlanok Társulata legújabb tagjainak lábnyomát a pesti Broadwayn az Operettszínház előtt. A Halhatatlanok Társulatát a Magyar Televízió egykori kulturális műsorszerkesztősége hozta létre, most pedig 5 év kihagyás után az ATV-n indult újra.

Földes Tamás: ez a legfontosabb díj egy színész életében

20.09.16 18:52

Földes Tamás, a Budapesti Operettszínház színművésze a napokban elnyert Kaszás Attila-díjról, a szakmai elismerés névadójához fűződő kapcsolatáról és új szerepeiről is beszélt az InfoRádióban.

Koronavírus: elmaradnak az Operettszínház előadásai

20.09.16 12:07

Szerdától kezdve az egész heti programot lemonták a budapesti színházban a járványveszély miatt. Az Operettszínház egyik művészének a hozzátartozója fertőződött meg.

A(z) "Budapesti Operettszínház" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Átadták a Budapesti Operettszínház díjait

2002 óta október 24. (Kálmán Imre születésnapja és Lehár Ferenc halálozásának évfordulója) a Magyar Operett Napja. A jeles napot a Budapesti Operettszínházban Kálmán Imre Marica grófnő című operettjének…

Kultúra és szórakozás

Petíció: az egri színház dolgozói kiállnak Blaskó Balázs mellett

A színház három munkatársa szerdán délután petíciót adott át az önkormányzatnak, melyben kérték, hogy a színházigazgatói posztról szóló előterjesztést vegyék le az egri közgyűlés napirendi pontjai közül.

Nagyvilág

Ceglédi kórházigazgató:Két hétig most nehéz lesz

Megtelt a koronavírus betegek számára kijelölt ágyak fele a kórházban.

Közélet

Budi előtt köszöntötték fel a szülinapos Mikó Istvánt

Már hetvenkedhet(ne) Mikó István, hiszen betöltötte hetvenedik születésnapját. A Jászai Mari-díjas Érdemes művész azonban nem vág fel a korára, inkább dolgozik, hiszen élete a színház.

 

Kategória ajánló