Budapesti bulinegyed hírek

Budapest › Budapesti bulinegyed

Niedermüller Péter, a provokátor

21.03.04 15:58

Lőni kezdett mindenre és mindenkire. Először a taxisokat nevezte drogfutároknak, nem sokkal később harcot indított a bulinegyed ellen, amihez végtelen cinizmussal a kormány segítségét kérte. Nem tudni, hogy kivel van baja a polgármesternek.

A budapesti bulinegyed helyeinek majdnem fele lehúzhatja a rolót

21.02.04 14:48

Mostanra a kormányzat és az érintett budapesti önkormányzatok is felismerték, hogy érdemi lépések szükségesek a vendéglátás megmentése érdekében. A főváros bulinegyede halódik, a hetedik kerületi polgármester szerint a kis helyek negyven…

A bulinegyed egyik zászlóshajója is veszélybe került

21.02.01 07:43

A vendéglátós szakma pénzt követel, de a többség nem kockáztatná meg az illegális nyitást. Tibi atya szerint összefogásra van szükség. 

Bekattant: 30 autón állt bosszút egy budapesti fiatal

20.11.09 06:22

A rendőrök még a helyszínen elfogták azt a mindössze 22 éves fiatal férfit, aki mintegy 30 autó visszapillantó tükrét rúgta le a hétvégén.

A(z) "Budapesti bulinegyed" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Budapest

Nagy Ervin: Niedermüller Péter, a provokátor

Lőni kezdett mindenre és mindenkire. Először a taxisokat nevezte drogfutároknak, nem sokkal később harcot indított a bulinegyed ellen, amihez végtelen cinizmussal a kormány segítségét kérte. Nem tudni, hogy kivel van…

Közélet

Gulyás: lesz gyermekfelügyelet hétfőtől az óvodákban, iskolákban

Az önkormányzatok kérésére a kormány hétfőtől is biztosítja az óvodákban és az iskolákban a gyermekfelügyeletet – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Nagyvilág

A közműszolgáltatóknál is jön a leállás: szünetelni fognak

Szünetel a személyes ügyintézés a közműszolgáltatóknál a koronavírus terjedésének megakadályozására tett kormányzati intézkedésekkel összhangban - közölték a közműszolgáltatók szombaton az MTI-vel. Hétfőtől…

Közélet

Újbuda polgármestere önkéntes orvosnak jelentkezett

László Imre a kerületi rendelőintézetben fog dolgozni.

 

Kategória ajánló