Budapesti bulinegyed hírek

Budapest › Budapesti bulinegyed

Niedermüller: Ma délelőtt egyeztetünk a bulinegyed vendéglátósaival koronavírus-ügyben

20.03.05 15:35

Erzsébetváros polgármestere a Startban arról beszélt: úgy tudni, hogy a koronavírussal megfertőződött külföldi turisták jártak a bulinegyedben is, ezért szerda délelőtt egyeztetést tartanak a vendéglátóhelyek tulajdonosaival, hogy megbeszéljék, a…

Bulinegyed: éjféli záróra lesz a főszabály

20.03.04 09:25

Szigorodik a kritériumrendszer: zajmérő eszközt kell felszerelni, éjfél után nem lehet műanyagpohárban kiszolgálni a vendégeket.

Niedermüller: Van, hogy ballagok haza, és valaki odaszól, hogy te rohadt, szemét állat

20.02.24 13:58

Niedermüller Péter továbbra sem vonná vissza a rémisztő képződményes kijelentését. Első öt hónapja alatt a bulinegyed és az Airbnb korlátozásain dolgozott, és több zűrös ügyet is feltárt a fideszes vezetés időszakából. Interjú a VII. kerület polgármesterével.

Kialakulóban a bulinegyed szabályozásának részletei

20.02.21 10:52

Jövő hétre elkészül a Belső-Erzsébetváros szórakozóhelyeinek nyitvatartását szabályozó kritériumrendszer. Főszabály lesz az éjféli záróra.

A(z) "Budapesti bulinegyed" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Budapest

Koronavírus: leáll a Bulinegyed legtöbb szórakozóhelye is

A Szimpla és az Instant-Fogasház komplexum is bezárt.

Közélet

A rendőrség a családon belüli erőszak megnövekedésével számol

A családok összezártsága növeli a családon belüli erőszak lehetőségének növekedését

Közélet

A járvány az óraátállítást nem befolyásolja!

Március 29-én, vasárnap hajnalban 2:00 órakor 3:00 órára kell előreállítani az órát, ekkor veszi kezdetét a nyári időszámítás - írja a pontosido.com.Uniós népszavazás volt 2018-ban arról, eltöröljék-e az óraátállítást. A döntő többség…

Életmód

Nagy drogfogás Újpesten

Több mint 28 millió forint feketepiaci értékű kábítószert foglaltak le a rendőrök csütörtökön Újpesten egy férfi autójában és otthonában - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

 

Kategória ajánló