Budapesti Állatkert hírek

Kultúra és szórakozás › Budapesti Állatkert

Mentett vadmacskákat engedtek vissza a szabadba Balatonfenyves közelében

19.11.16 11:01

Két mentett vadmacskát engedtek vissza a szabadba a Fővárosi Állat- és Növénykert munkatársai, valamint helyi természetvédelmi szakemberek kedden Balatonfenyves közelében.   Az idei születésű, körülbelül féléves állatokat a nyáron találták…

Szabadon engedtek két megmentett vadmacskát

19.11.12 18:13

Két mentett vadmacskát engednek vissza a szabadba a Fővárosi Állat- és Növénykert munkatársai, valamint helyi természetvédelmi szakemberek Balatonfenyves közelében.

Mentett vadmacskákat engednek vissza a szabadba

19.11.11 16:19

Két mentett vadmacskát engednek vissza a szabadba a Fővárosi Állat- és Növénykert munkatársai, valamint helyi természetvédelmi szakemberek kedden Balatonfenyves közelében. Az idei születésű, körülbelül féléves állatokat a nyáron találták…

Máglyahalál fenyegeti a vacakoló vackolódókat

19.10.29 11:10

Nehéz időszak a vadon élő sünöknek az ősz második fele. A nyár késői szakaszában született fiatalok ugyanis lemaradhatnak a téli álomra való felkészülésben. Ráadásul az avarégetések is fenyegetik a sünöket, a kis tüskéshátúak ugyanis épp ott…

Halloween-programokkal is készül az őszi szünetben a Fővárosi Állatkert

19.10.23 10:40

Október 23-tól november 3-ig változatos Halloween-programokkal is várja a látogatókat a Fővárosi Állat- és Növénykert, amelyet az iskolai szünetben a 14 éven aluli gyermekek kedvezményesen látogathatnak.

A(z) "Budapesti Állatkert" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Útnak indult a washingtoni állatkert óriáspandája

Az állat a fajának fennmaradását segítő tenyészprogramban vesz részt Kínában.

Kultúra és szórakozás

Vadcicák szabadlábon

Ismét megmentett állatokat engedtek szabadon a Fővárosi Állat- és Növénykert munkatársai. Ezúttal Balatonfenyves környékén adták vissza szabadságukat a nyáron elárvult igazán vad cicusoknak.

Életmód

Száraz, napsütéses idő lesz a hétvégén

Száraz, jellemzően napsütéses idő lesz a hétvégén, a hajnali órákban viszont már többfelé lehet fagypont körül a hőmérséklet.

Ország

Áttörésre készül az ifjú nemzedék

A vasárnap a görög Sztefanosz Cicipasz győzelmével véget ért Atp-világbajnokság után ismét napirendre került a közelgő, sőt elkerülhetetlen őrségváltás a férfiteniszben.

 

Kategória ajánló