Budapest Airport Zrt. hírek

Top magyar cég › Budapest Airport Zrt.

Lezárták a Liszt Ferenc repülőteret

19.05.02 10:03

Egy ideig a levegőben várakoztak a leszállásra készülő gépek, de kilenc óra környékén újraindult a légiforgalom.

Két kínai repülőtérrel is együttműködési megállapodást köt a Budapest Airport

19.04.28 03:33

Két kínai repülőtérrel is együttműködési megállapodást köt a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér üzemeltetője, a hsziani és csengcsoui repülőtérrel is együtt dolgoznak majd az áruszállítás fellendítésén.

Kínai repülőterekkel köt együttműködési megállapodást a Budapest Airport

19.04.26 17:24

A Budapest Airport közleménye szerint a cél, hogy Budapestet a Kínába irányuló magyar export, illetve a kínai áruk első számú kelet-közép-európai légi kapujává tegyék a régióban. Ezt a célt szolgálja a Vang Zsendong, a hsziani nemzetközi repülőtér…

Szorosabbra fűzték az együttműködést

19.04.26 15:03

Nyíregyháza - A Honvédelmi Minisztérium és a Nyíregyházi Egyetem közötti, több évre visszatekintő, gyümölcsöző kapcsolatot emelte magasabb szintre egy ünnepélyes esemény tegnap: az egyetem dísztermében a két intézmény képviselői, Vassné dr.…

Agresszív utas miatt kellett megszakítania útját Budapesten egy repülőgépnek

19.04.26 10:12

Egy agresszív utas miatt kellett megszakítania útját és leszállnia egy gépnek a Liszt Ferenc-repülőtéren péntek este - közölte a Budapest Airport szóvivője az MTI-vel.

Kihívás előtt a Budapest Airport

19.04.18 21:54

Hetvenhét pontból álló követeléslistát adott át a kormány a Budapest Airportnak – közölte a Kormányinfón a Miniszterelnökséget vezető miniszter az AIRportal beszámolója szerint.

Tele lesz a Budapest Airport parkolója húsvét hétvégén

19.04.17 00:24

Az összes internetes előfoglalási hely elkelt a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér pakolóiba a húsvéti hétvégére, a repülőtér üzemeltetője az ünnepek alatt napi 44-46 ezres utasforgalomra számít.

Sztrájkolnak Ferihegyen - ezeket a járatokat érinti

19.04.15 00:03

A Budapest Airport információi szerint hétfőn reggel 5 és 9 óra között munkabeszüntetést tartanak a Malév Ground Handling dolgozói, ami a járatok egy részét érintheti - közölte a Budapest Airport honlapján.

A(z) "Budapest Airport Zrt." oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Top magyar cég

Repüléstörténeti ereklyéket adományozott a Budapest Airport a Közlekedési Múzeumnak

A Budapest Airport és a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum együttműködésének köszönhetően a polgári repülés történetének legizgalmasabb ereklyéi a jövőben a múzeum közgyűjteményét gazdagítják…

Gazdaság

Repüléstörténeti ereklyéket adományozott a Budapest Airport a Közlekedési Múzeumnak

A Budapest Airport és a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum együttműködésének köszönhetően a polgári repülés történetének legizgalmasabb ereklyéi a jövőben a múzeum közgyűjteményét gazdagítják…

Budapest

Baleset miatt lezárták a Ferihegyre vezető gyorsforgalmi utat

Varárnap délelőtt ismét súlyos baleset történt a ferihegyi gyorsforgalmi úton. Az utat teljes szélességében lezárták.

Tudomány

Koronavírus: Már egymillió tesztet végezhettek el Németországban

Nagyjából tízezer ágy van még szabadon a kórházak és klinikák intenzív osztályain. Repülőn napi 25 tonnányi felszerelést tudnak beszállítani Kínából.

 

Kategória ajánló