Budapest Airport Zrt. hírek

Top magyar cég › Budapest Airport Zrt.

Közel 5 millió utas fordult meg a ferihegyi repülőtéren a harmadik negyedévben

19.10.08 18:51

A harmadik negyedévben 4,7 millió induló és érkező utazó használta a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér termináljait – közölte az üzemeltető Budapest Airport az MTI-vel....

A Suhanj! sportolóit támogatja a Budapest Airport

19.10.02 15:13

Több mint 8,2 millió forintot, vagyis 24 571 eurót adott át a Budapest Airport a mai napon a sérült és fogyatékkal élő emberek sportolását támogató Suhanj! Alapítványnak. Az összeg az immár hetedik alkalommal megrendezett repülőtéri…

Olyan forgalomnövekedés volt a budapesti reptéren, amire még a Budapest Airport sem számított

19.09.26 10:01

Nem volt prognosztizálható az a robbanásszerű utasszám-növekedés, amivel Magyarország szembesült, az elmúlt négy év során minden évben kétszámjegyű volt az utasforgalom bővülése, ami nemzetközi szinten is ritkaság. Ezért is fontos, hogy…

Új terminál épül Ferihegyen - markáns átalakításba kezdenek a reptéren

19.09.25 10:38

Új épületszárnyat épít a Budapest Airport a diszkont-légitársaságok utasainak kiszolgálására a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren - írja a Magyar Nemzet.

Világbajnok lett a Budapest Airport marketingcsapata

19.09.24 17:52

A Budapest Airport hozta el a legjobb légitársasági marketing díjat az ausztráliai Adelaide-ben zajló World Route Development Forum konferenciáról.

Budapest Airport tendert nyert a Positive Adamsky

19.09.24 07:43

Tendert nyert a Positive Adamsky: mostantól a Budapest Airport kereskedelmi pr-feladatai is az ügynökségi csoportnál vannak.

Munkába járási támogatásként kapják vissza a szocho csökkentést a Budapest Airport dolgozói

19.09.11 11:53

Idén júliustól tovább csökkent a munkáltatók által fizetett szociális hozzájárulási adó: 19,5 helyett már csak 17,5%-ot kell fizetni a havi munkabérek után. A Budapest Airport az így keletkező, éves szinten mintegy egyhavi megtakarítást teljes egészében a…

Self connect utasoknak vezet be új szolgáltatási csomagot a Budapest Airport

19.08.29 11:52

Új szolgáltatási csomagot vezet be a közeljövőben a Budapest Airport azoknak az utasoknak, akik különálló jegy megvásárlásával saját maguk intézik átszállásukat és újabb hosszútávú járatok Ferihegyre csábításán is dolgozik az üzemeltető.

A(z) "Budapest Airport Zrt." oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Top magyar cég

Utasforgalmi rekord a Budapest Airporton

Július eleje és szeptember vége között 4,7 millió induló és érkező utazó használta a repülőtér termináljait. Mintegy 300 ezerrel többen utaztak 2019 harmadik negyedévében, mint a tavalyi év hasonló időszakában.

Gazdaság

Londonba repülnek a legtöbben a budapesti reptérről

Rekordot döntött a harmadik negyedévben a budapesti repülőtér utasforgalma és jó úton halad afelé a Budapest Airport, hogy idén 16 millió utast szolgáljon ki, ami azt jelenti, hogy hat év alatt duplázódott az utasszám. A legforgalmasabb…

Nagyvilág

A győriek szerint Borkai nyer, és rögtön megbukik

Győrben eddig is keringtek szexpletykák a polgármesterről, de a repülőkről nem tudtak. Most mindenki azt várja, hogy Borkai győz, de sokan biztosak benne, hogy a választás után valamiképp távozik.

Budapest

Óriási változások jönnek a Liszt Ferenc repülőtéren

16,2 millió utast vár a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető cég 2019-ben, ez 9 százalékos növekedésnek felel meg tavalyhoz képest.

 

Kategória ajánló