Budai Gyula hírek

Politikus › Budai Gyula

Fidesz: A börtönbiznisz egyértelműen megvalósítja a joggal való visszaélést

20.02.20 12:14

Budai Gyula elfogadhatatlannak nevezte, hogy olyan gyilkosok, mint az olaszliszkai lincselők, 5-6 millió forintot kapjanak, a battonyai rém pedig 2 millió forintot.

Üzletággá fejlődött a börtönbiznisz

20.01.28 00:04

Rátelepedtek és üzletággá fejlesztették a fogvatartottak és elítéltek kártérítési rendszerét a "balliberális körökhöz és a Soros-hálózat által finanszírozott" ügyvédi irodák - mondta Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője a Kossuth Rádió…

Százmilliós megbízásokat és lakást kaptak Botkáéktól a szegedi bírónők

20.01.26 08:01

A szegedi korrupciós ügyben eljáró egyik bírónő százmilliós megbízásokat, a másik lakást kapott Botkáéktól - mondta a Fidesz-frakció szóvivője vasárnap Debrecenben, sajtótájékoztatón.

Fidesz: A baloldali ügyvédek közöljék, mennyit kerestek a börtönbizniszen!

20.01.25 12:34

A Fidesz szerint nagyon fontos lenne, hogy a balliberális körökhöz és a Soros-hálózathoz köthető ügyvédek elárulják, mennyit kaszáltak a börtönbizniszen – mondta Budai Gyula fideszes képviselő.

A(z) "Budai Gyula" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Fidesz: A baloldal ismét a bűnözők és a Soros-hálózat oldalán áll

A szavazással megtették az első lépést a börtönbiznisz megállításához, felfüggesztik a kifizetéseket, viszont új szabályozásra van szükség, hogy „végképp elzárjuk a pénzcsapokat” – mondta Budai Gyula.

Politikus

Hidvéghi: A Fidesz támogatja a 7-es cikk szerinti eljárás gyorsítását

A Fidesz és a magyar kormány támogatja az Európai Unióban Magyarország ügyében folyó, 7-es cikk szerinti eljárás felgyorsítását.

Politikus

Gyurcsányt mentegeti a 2006-os rendőri erőszak miatt Vágó István

Vágó István szerint a tüntetők voltak erőszakosak 2006 őszén, nem pedig a rendőrök.

Politikus

MSZP: a jobboldali családpolitika megbukott

A jobboldali család- és népesedéspolitika nem működik, az elmúlt hat év legrosszabb születésszámadatát sikerült 2019-ben produkálni - mondta a szocialista Bangóné Borbély Ildikó keddi sajtótájékoztatóján arra hivatkozva,…

 

Kategória ajánló