Brüsszel hírek

Nagyvilág › Brüsszel

Brüsszel sem tudja, kik kapják valójában a milliárdokat

21.02.01 10:14

Lehetetlen teljes biztonsággal megállapítani, hogy kik az uniós támogatások legnagyobb végső kedvezményezettjei a huszonhét tagállamban, mivel azok nem sürgetik egy egységes adatgyűjtési rendszer bevezetését.

Brüsszel eljátszotta a lépéselőnyét a vakcinák késői elosztásával

21.01.30 21:01

Az Európai Unió a tagországoktól kapott felhatalmazásnak köszönhetően az elsők között szerződött le a koronavírus elleni hatékony oltóanyag nyugati gyártóival, a Pfizer/BioNTech-kel, az AstraZenecával és a Modernával.

Nyilvános az unió és az AstraZeneca szerződése

21.01.28 16:37

Az Európai Bizottság az AstraZenecával megállapodásban nyilvánosságra hozta a brit-svéd gyógyszeripari vállalattal a koronavírus elleni oltóanyag beszerzéséről szóló szerződést.

Szijjártó: Magyarország és Lengyelország továbbra is ellenzi a letelepedési kvótát

21.01.28 14:47

Megengedhetetlen, hogy újabb migrációs hullámok egészségügyi kockázatnak tegyék ki Európát, Magyarország és Lengyelország ezért továbbra is ellenezni fogja a Brüsszel által folyamatosan szorgalmazott letelepítési kvótát – hangsúlyozta Szijjártó Péter…

Felébred-e Brüsszel?

21.01.28 13:55

Most, hogy Lenin egyre népszerűbbé válik Nyugat-Európában, kezdjük is egy tőle származó idézettel: a gyakorlat az elmélet igazságának próbaköve – olvasható a Mozgástér blog írásában.

A(z) "Brüsszel" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Hatalmas áttörés: itt az egydózisú vakcina

Az FDA, azaz az amerikai gyógyszerhatóság szakértői péntek este javaslatot tettek a Johnson and Johnson belga leányvállalata, a Janssen Pharmaceuticals által kifejlesztett, koronavírus elleni védőoltás jóváhagyására. A…

Nagyvilág

Így baltázta el a vakcinabeszerzést a brüsszeli bürokrácia

Egyre súlyosabb kritikák érik Brüsszelt a katasztrofális vakcinabeszerzés miatt. Belga lapok szerint az Európai Unió lassú és eredménytelen, a cseh sajtó szerint Németország nélkül csak azok a vakcinák lennének jelen, amelyek…

Közélet

Uniós oltalmat kapott ez a magyar meggy

Az Európai Bizottság jóváhagyta, így az újfehértói meggy bekerült a már oltalom alatt álló 1514 élelmiszer jegyzékébe.

Közélet

Uniós oltalmat kapott ez a magyar meggy

Az Európai Bizottság jóváhagyta, így az újfehértói meggy bekerült a már oltalom alatt álló 1514 élelmiszer jegyzékébe.

 

Kategória ajánló