Brüsszel hírek

Nagyvilág › Brüsszel

Politico: cenzúra a magyar közmédiában?

20.03.02 09:37

2019-ből származó belső leveleket szerzett meg a Politico a magyar közmédiában működő cenzúráról. A lap nyilvánosságra is hozta a kényes témakörök listáját.

Nem csak az EU miatt izzadhatnak a britek: alig van esély rá, hogy ebből idén megállapodás lesz

20.02.28 09:05

Noha mindkét fél ígéretet tett rá, valójában nem valószínű, hogy az Egyesült Királyság idén megegyezik az Egyesült Államokkal egy átfogó kereskedelmi megállapodásról. Az amerikai fél figyelmét az elnökválasztás, a britekét az EU-val kezdődő tárgyalások…

Az amerikai nagykövet aggályosnak tartja az EU eljárását

20.02.26 11:40

Georgette Mosbacher szerint Brüsszel egy pillanatig sem hezitál abban a tekintetben, hogy a jogállamiság miatt zajló eljárást a saját politikai céljaira használja fel.

Brexit: tízfrontos harcot indít jövő hétfőn az EU

20.02.25 18:52

Miután elfogadták az EU-s tagállamok a Brexit-ügyi főtárgyaló tárgyalási mandátumát, elárulta a tárgyalási stratégiája főbb pontjait ma délután Michel Barnier. Jelzése szerint tíz tárgyalócsoportot hoz létre és jövő hétfőn indulnak a tárgyalások, amelyen…

Leállította az e-tron gyártását az Audi

20.02.22 21:13

Úgy tűnik, nagyon elharapózhattak a beszállítást övező problémák, a gyártó csak pár napos leállásról beszél.

Egy új javaslat bemutatásával folytatódhat ma a rendkívüli uniós csúcstalálkozó - itt vannak a részletek

20.02.20 17:16

Várakozások szerint egy új javaslat bemutatásával folytatódik péntek reggel a rendkívüli EU-csúcstalálkozó, amelyen az uniós állam-, illetve kormányfők a 2021 és 2027 közötti időszakra szóló, hosszú távú uniós költségvetésről tárgyalnak.

Digitális stratégiát hirdetett az Európai Bizottság

20.02.19 17:34

Terveket jelentett be az adatok egységes piacának létrehozására szerdán közzétett új digitális stratégiájában az Európai Bizottság. A testület várakozásai szerint a könnyebben hozzáférhető adatok abban is segítenék a kontinens vállalatait, hogy…

A(z) "Brüsszel" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Május közepéig zárva maradhatnak az EU határai

Brüsszel további egy hónapra meghosszabbítja az uniós határzárat. A brit kormányfő szerencsére jobban van. A diagnosztizált fertőzöttek száma globálisan már csaknem 1,5 millió. Hírösszefoglalónk következik.

Ország

Május közepéig zárva maradhatnak az EU határai

Brüsszel további egy hónapra meghosszabbítja az uniós határzárat. A brit kormányfő szerencsére jobban van. A diagnosztizált fertőzöttek száma globálisan már csaknem 1,5 millió. Hírösszefoglalónk következik.

Közélet

Koronavírus: a járvány miatt lezárták az olasz kikötőket a menekültekkel érkező NGO-hajók előtt

Év eleje óta mostanáig mintegy 3 ezer illegális bevándorló érkezett az olaszországi partokra a tavalyi év ugyanezen időszakában érkezett 550-hez képest.

Nagyvilág

Fontos figyelmeztetés: vigyázzon az illatszerekkel!

Egészségügyi kockázatot és hatalmas gazdasági kárt jelentenek a hamis szépségápolási szerek, többek között a hamisított parfümök az Európai Unióban. Az ellenőrizetlen forrásból származó parfümök akár súlyos…

 

Kategória ajánló