Brüsszel hírek

Nagyvilág › Brüsszel

Hetek óta nincsen válasz Brüsszelből

Ma 06:31

Több mint három hete már, hogy Orbán Viktor levélben kérte Věra Jourovának, az Európai Bizottság liberális alelnökének lemondását.

Merkel hamarabb tudott az országos tesztelésről, mint a szlovák államfő

20.10.19 20:22

Avagy mi mindenre jó a Facebook? Arra is alkalmas, hogy a rendőrség tüntetőket azonosítson és csípjen fülön a segítségével, meg arra is, hogy a szlovák miniszterelnök ezen a felületen dobjon egy üzenetet az államfőnek, hogy mennyire…

A brüsszeli „baráti tűz” alternatívái

20.10.19 14:37

Az unió intézményrendszere a feje tetején áll. A politika primátusának uralkodása megbontja a szövetség egységét, miközben elvonja a figyelmet Európa hanyatló gazdaságáról.

Varga Judit: az eddiginél is hiteltelenebbé vált a Magyarország elleni brüsszeli "boszorkányüldözés"

20.10.19 14:37

Varga Judit igazságügyi miniszter szerint az eddigieknél is hiteltelenebbé vált a Magyarország elleni brüsszeli "boszorkányüldözés", a 7-es cikkelyes eljárástól az uniós költségvetési források kifizetésének jogállamisági kritériumokhoz kötéséig.

Uniós elvárás miatt jelentősen drágul jövőre a cigaretta

20.10.17 16:31

Két lépcsőben, érezhetően növekszik jövőre a cigaretta jövedéki adója. Az adóügyi államtitkár szerint uniós kötelezés áll a háttérben.

EU-brit kereskedelmi megállapodás: ki halászik a zavarosban?

20.10.17 12:58

Vége az Unióval folytatott kereskedelmi tárgyalásoknak – ez közölte a brüsszeli uniós csúcs után csütörtökön Boris Johnson. Az Unió még tárgyalna, de meg lehet-e állapodni a halászat hazafias érzelmeket is felkorbácsoló ügyében?

A(z) "Brüsszel" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Hidvéghi: kettős mérce érvényesül Brüsszelben az emberi jogok és a jogállamiság szempontjából

Továbbra is kettős mérce érvényesül Brüsszelben az emberi jogok és a jogállamiság szempontjából - jelentette ki Hidvéghi Balázs a Fidesz uniós parlamenti (EP) képviselője szerdai sajtótájékoztatóján a belga fővárosban.

Nagyvilág

Hidvéghi: Brüsszel politikai fegyverként használja a jogállamiságot

Az EU önkényes mércét alkalmaz azon országokkal szemben, amelyekkel értékrendbeli vitában áll - fogalmazott a fideszes EP-képviselő.

Közélet

Az Európai Bizottság 6200 milliárd forintnyi kötvényt bocsátott ki

Ebből fizetik az ideiglenes támogatást a munkahelyvédelemre.

Nagyvilág

Raed Arafat: Románia 22 nagyvárosában haladja meg a 3 ezreléket a fertőzöttségi arány

A katasztrófavédelmi főigazgatóság (Dsu) vezetője, Raed Arafat államtitkár kedd este a Digi24-nek elmondta, hogy Romániában 22 municípiumban és 15 városban lépte túl a 3-as küszöböt az ezer lakosra jutó koronavírus-esetek…

 

Kategória ajánló