Bróker Marcsi hírek

Közélet › Bróker Marcsi

Áldozatai szemébe kell néznie Bróker Marcsinak

20.08.25 05:55

Szeptember 15-én folytatódik a jelenleg házi őrizetben lévő D. Sándorné pere. A Bróker Marcsiként elhíresült nőt több mint 12 milliárd forintos csalással vádolják. Minden bizonnyal több károsultjával is szembe kell néznie a tárgyaláson.

Mi újság bróker Marcsi ügyében? Négy és fél év alatt nincs ítélet

20.06.26 09:02

A Kun-Mediátor ügyben vádlott D. Sándorné - akit bróker Marcsiként is neveznek a sajtóban - bűnügyi felügyeletének, azaz házi őrizetének fenntartására tett indítványt a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség. A karcagi asszony a vádirat szerint 15 év alatt 12…

Megszületett a döntés: bűnügyi felügyeletben marad Bróker Marcsi

20.02.07 09:04

Bűnügyi felügyeletben marad Bróker Marcsi. A Szegedi Ítélőtábla egyetértett ugyanis az ügyészség indítványával és fenntartotta a kényszerintézkedést. Ez azt jelenti, hogy D. Sándorné továbbra sem hagyhatja el az ingatlanát, és a törvény értelmében…

Attól tart az ügyészség, hogy Bróker Marcsi újra szökni próbál

20.01.20 08:49

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség indítványozta a Kun-Mediátor ügy vádlottjával, a D. Sándornéval szemben elrendelt bűnügyi felügyelet fenntartását – írja az ügyészség.

Felháborodtak a károsultak: nem a rácsok mögött kell karácsonyoznia a Bróker Marcsinak

19.12.16 07:25

Kiengedték a börtönből Bróker Marcsit. A Kun-Mediátor Kft. egykori vezetője az előzetes letartóztatás helyett házi őrizetbe került addig, amíg nem születik az ügyében ítélet. Bróker Marcsit 3 éve a közép-amerikai Belize-ben kapták el a hatóságok. A nő több…

Kiengedték a börtönből Bróker Marcsit

19.12.16 06:37

Kiengedték hétfőn reggel 6 óra körül a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetből a Kun-Mediátor-ügy vádlottját, akinek megszűnt a letartóztatása.      

Elrendelték „Bróker Marcsi” bűnügyi felügyeletét

19.12.11 03:36

A vádirat szerint a karcagi asszony a budapesti székhelyű Kun-Mediátor Kft. képviselőjeként a cég 15 éves működése alatt 12 milliárd forintot meghaladó kárt okozott az ügyfeleknek.

A(z) "Bróker Marcsi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Bróker Marcsi egy könyvben készül kipakolni

Nyugdíjasként viccnek nevezi, hogy egy nyugdíjas egymilliárd forintot követel tőle.

Közélet

Bróker Marcsi egy könyvben készül kipakolni

Nyugdíjasként viccnek nevezi, hogy egy nyugdíjas egymilliárd forintot követel tőle.

Magyar település

Örökség Ünnepet rendeznek hétvégén a Skanzenben

Örökség Ünnepet rendeznek hétvégén a Skanzenben, ahol a mezőtúri fazekasságot, a nagyecsedi tánchagyományokat, a kalocsai népművészetet és a karcagi birkapörköltfőzés hagyományát is megismerhetik a látogatók.

Közélet

Végrehajtandó börtönbüntetést kér 18 korrupt autópálya-rendőr ellen az ügyészség

Végrehajtandó börtönbüntetést kér vádiratában tizennyolc autópálya-rendőr ellen a Győri Regionális Nyomozó Ügyészség előnyért, hivatali kötelességét megszegve, bűnszövetségben és üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés…

 

Kategória ajánló