Brit királyi család hírek

Ismert személy › Brit királyi család

Reagált a királyi család Harry és Meghan interjújára

21.03.09 19:56

A rövid nyilatkozat szerint az udvar nagyon komolyan veszi a hercegi pár által felvetett problémákat, ugyanakkor utalást tettek arra is, hogy az udvar nem feltétlenül fogadja el tényként mindazt, amit Harry és Meghan a CBS amerikai televízió interjúműsorában…

Ismét gazdi lett Erzsébet királynő - két corgi kölyök költözött a palotába

21.03.09 12:14

Három éve nem élt corgi fajtájú kutya a királyi palotában, most azonban két corgi kölyök vidítja fel Erzsébet királynőt a nehéz időkben.

Harry bejelentése után apja, Károly herceg összeomlott

21.03.09 09:21

Hatalmas bombát robbantott Harry és Meghan az Oprah Winfrey-nek adott interjújával. Erzsébet királynő állítólag válságstábot hívott össze, Harry apja pedig összeomlott.

10 alkalom, amikor Erzsébet királynő megszegte a királyi protokollt

21.03.09 09:07

Nem titok, hogy az angol királyi családnak végtelen hosszú listája van a szigorú protokollokról, amelyeket a család tagjainak kötelességük betartani, ám a szemfüles újságírók többször lebuktatták már magát a királynőt is, hogy megszegi ezeket a…

Sikeres volt a műtét, Fülöp herceg elhagyhatta a szívgyógyászati klinikát

21.03.05 15:09

Visszavitték II. Erzsébet királynő 100. életévében járó férjét, Fülöp edinburghi herceget a legnagyobb londoni szívgyógyászati klinikáról magánkórházába a sikeres szívműtét után.

A(z) "Brit királyi család" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Elhunyt nagyapjáról nevezi el születendő kislányát Harry herceg

Múlt hónapban életének 99. évében elhunyt a brit királyi család tagja, II. Erzsébet brit királynő férje. Márciusban jelent meg Meghan és Harry mély interjúja, melyet Oprah készített, ekkor jelentették be, hogy második gyermekük kislány…

Ismert személy

A királynő beszéde – II. Erzsébet 67. alkalommal nyitotta meg a brit parlamentet

A brit uralkodó ismertette kormánya új törvényhozási, a Brexit utáni alkalmazkodás programját. Boris Johnson trükközhet a választás kiírásával és korlátozni készül a tüntetési jogot.

Ismert személy

Katalin hercegné feladta az álmait Vilmos hercegért

Katalin hercegnének le kellett mondania a legnagyobb álmáról, különben nem ismerhette volna meg Vilmos herceget.

Ismert személy

Meghan és Harry babájának különleges neve lesz

Legalábbis a fogadóirodák szerint. A bukmékerek jóslata szerint a hercegi pár olyan nevet fog választani a kislányuknak, amivel Fülöp herceg emléke előtt tudnak tisztelegni.

 

Kategória ajánló