Brit hírek

Nagyvilág › Brit

A járvány harmadik hulláma térdre kényszeríti a szlovák egészségügyet

21.02.18 17:24

Drámai helyzet alakult ki Szlovákiában, ahol a ragályosabb koronavírus-mutációk megjelenése miatt összeomlóban van az egészségügy: az összlakossághoz mérve a halottak száma északi szomszédunknál a legmagasabb és a kórházakban olyan…

Még a szakértők sem tudják, mennyire kell félnünk az új hibrid koronavírustól

21.02.18 15:17

Tegnap járta körbe a sajtót a hír, hogy az itthon is felbukkanó, fertőzőbb brit koronavírus-variáns összeolvadt a kaliforniai variánssal, és egy erősen mutálódott hibridet létrehozva ez azt is jelentheti, hogy a járvány új szakaszába léptünk. A…

Beigazolódott, pusztító a brit egyetemek külföldi diákjaira a Brexit

21.02.18 12:52

A frissen közzétett adatok szerint a brit egyetemekre az uniós országokból az idén a Brexit előtt időszakhoz képest 40 százalékkal kevesebb diák jelentkezett. A magyar tanulók esetében a visszaesés ennél is erőteljesebb, közel 60 százalékos.

Ijesztő videót készített a mesterséges intelligencia egy vershez

21.02.18 09:13

Az animátorként dolgozó Glenn Marshall a mesterséges intelligenciát hívta segítségül, hogy egy vers szavait képekké formálja.

A(z) "Brit" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű lett az oltóanyaggyár építése

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította a Nemzeti Oltóanyaggyár és a Nemzeti Koronavírus-Oltóanyaggyár építését a kormány.

Tudomány

Több mint 87 ezer tudományos kutatás készült az új koronavírusról a járvány kezdete óta

Több mint 87 ezer tudományos kutatást tettek közzé világszerte tudósok az új koronavírusról a járvány kezdete és 2020 októbere között.

Életmód

Digitális Covid-igazolvány érkezik a légi közlekedésben

A Covid-igazolvány tulajdonképpen egy applikáció, amiben az utasok oltásait és negatív teszteredményeit rögzítik. A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) szerint

Politikus

A Premier League már májusban fogadna nézőket

Boris Johnson brit miniszterelnök bejelentése szerint májusban visszatérhetnek a stadionokba a futballszurkolók.

 

Kategória ajánló