Brit hírek

Nagyvilág › Brit

Engedélykötelessé tennék az Unióban gyártott vakcina exportját

Ma 13:32

Az Európai Bizottság és a német kormány azt tervezi, hogy a gyógyszergyártóknak nyilvánossá kell tenniük az Európában gyártott oltóanyagok kiviteli dokumentumait.

Egy sötét love story nyerte a Costa Év Könyve Díját

Ma 10:56

A koronavírus-járvány miatt először eltűnt a süllyesztőben Monique Roffey hatodik regénye, a The Mermaid of Black Conch viszont a Costa Év Könyve Díjjal most abszolút a figyelem középpontjába került.

Kiderült, miért írta ennyire gyors tempóba szimfóniáit Beethoven

Ma 09:17

Szinte alig akad olyan ember, aki ne ismerné a világhírű zeneszerző, Ludwig van Beethoven 5. szimfóniájának kezdőmotívumát a jellegzetes ti-ti-ti-tá-t, hiszen rengeteg feldolgozás született a darabból az évek során. De valószínűleg a Für Elise című…

Az AstraZeneca először lemondta az EU Bizottságának ülését, ám végül mégis ott lesz a megbeszélésen

Ma 04:21

A Bizottság további információkat kíván megtudni az AstraZeneca által kifejlesztett koronavírus elleni vakcinák EU-s szállításával kapcsolatban, miután a vállalat közölte, hogy 60 százalékkal, azaz 31 millió adagra fogja csökkenteni az Európába szállított…

Az EU késleltetné a brexitmegállapodás ratifikálását

Tegnap 15:53

Február vége helyett két hónappal későbbre tennék az EU tagországai a brexit utáni EU-brit kereskedelmi kapcsolatokról tavaly év végén aláírt megállapodást.

Melyik a legértékesebb márka a világon 2021-ben?

Tegnap 14:17

Három év után ismét az Apple a legértékesebb márka a világon a brit Brand Finance piackutató és üzleti tanácsadó vállalat 2021-es Global 500 ranglistája szerint.

Az Apple lett a világ legértékesebb márkája

Tegnap 14:16

Három év után ismét az Apple a legértékesebb márka a világon a brit Brand Finance piackutató és üzleti tanácsadó vállalat 2021-es Global 500 ranglistája szerint.

A(z) "Brit" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Fontos: mit tegyen az, aki a vakcina első adagja után, a második előtt mégis elkapja a koronavírust?

A szakemberek véleménye szerint a kétdózisos koronavírus elleni oltások – mint ami

Tudomány

A sokszínűség ünneplése

Gyorsan alkalmazkodott a járvány okozta helyzethez 2020-ban a Starbucks, és a rendelkezésre álló erőforrásaival támogatta a frontvonalban küzdőket: az egészségügyi intézményeket a vállalat március 20. óta nyújt kávéadományt. A…

Politikus

Káoszt okozott a Brexit – elviekben van megállapodás, a valóság viszont egy rémálom

Boris Johnson miniszterelnök karácsonykor kereskedelmi megállapodást kötött Brüsszellel, az Európai Unióból való kilépés azonban még csak most kezdi éreztetni a

Sport

Lewis Hamilton maradását készpénznék veszik a Mercedesnél: megszólalt a Formula–1-es csapat igazgatója

Még mindig nincs szerződése Lewis Hamiltonnak, a Forma-1 hétszeres világbajnokának. A napokban olyan pletykák is napvilágot láttak, hogy akár távozhat is a nyolc éve a Mercedes-AMG Petronast erősítő pilóta.

 

Kategória ajánló