Brexit hírek

Gazdaság › Brexit

DAX-elemzés: megtörni látszik a negatív trend

Tegnap 16:55

A pozitív elmozdulások dominálnak a mai kereskedésben, az európai indexek most reagálják le a péntek este a Wall Streeten kibontakozott ralit. Az EU és az Egyesült Királyság közötti Brexit-tárgyalások ma folytatódnak, és a hírek szerint ez lesz az…

Izzik a feszültség az EU és az Egyesült Királyság között

Tegnap 16:46

Az Európai Unió arra kéri az Egyesült Királyságot, hogy szeptember végéig vonja vissza az új belső piaci törvénytervezetet, amelynek jelenlegi formájában való elfogadása a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről szóló…

Brexit: francia-brit háborúskodás kezdődött

20.09.25 18:34

Franciaország Európa-ügyi minisztere visszaszólt az Egyesült Királyság kabinetminiszterének, aki azzal fenyegetőzött, hogy félig leállhat az EU és a szigetország közti kamionforgalom a jövő év első napjaiban a brexit miatt. A…

Brexit. Frankfurtba helyezi londoni vagyonát a Jpmorgan

20.09.24 11:07

A Brexit miatt a Jpmorgan Chase mintegy 200 milliárd eurónyi vagyonát helyezi át Londonból Frankfurtba.

A bankszámlákat is megtépázza az uniós dráma

20.09.22 21:07

Uniós tagállamokban élő britek tízezrei veszíthetik el a bankszámlájukat az év végéig, ha a kilépési szerződést nem hozzák tető alá minél hamarabb.

Újra lehetne alapítani az EU-t a magyarok nélkül

20.09.21 15:32

Miután nincs eszköze az Európai Uniónak arra, hogy kizárja olyan tagállamait, amelyek a többség szerint nem tartják be az unió alapértékeit, felvetődik a lehetőség, hogy újra kellene alapítani az EU-t Lengyelország és Magyarország nélkül.

Amerika szemében nem veszett el a britek hitele

20.09.16 23:16

Mike Pompeo bízik Londonban és az Európai Unióból való kilépés (Brexit) utáni Egyesült Királyságban - ezt az amerikai diplomácia irányítója maga jelentette ki a Dominic Raab brit külügyminiszterrel tartott közös sajtótájékoztatóján szerdán…

Brexit: újabb csípős üzenet jött

20.09.16 21:13

Az Egyesült Királyság nem köthet szabadkereskedelmi megállapodást az USA-val, ha a londoni parlament elfogadja azt a törvényt, amely felülírja az ír-északír határ nyitva tartását szolgáló, tavaly kötött EU-brit megállapodást - jelentette ki Joe Biden.

A(z) "Brexit" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Az EU a Brexit tiszteletben tartására kéri Londont

Az Európai Unió arra kéri az Egyesült Királyságot, hogy szeptember végéig vonja vissza az új belső piaci törvénytervezetet.

Ország

Az EU a Brexit tiszteletben tartására kéri Londont

Az Európai Unió arra kéri az Egyesült Királyságot, hogy szeptember végéig vonja vissza az új belső piaci törvénytervezetet.

Nagyvilág

Nemzetközi radiokarbon kompetencia és képzési központ alakul a debreceni atommagkutatóban

Debrecen - A több mint 1,8 milliárd forint összköltségű beruházás az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alap csaknem 1,4 milliárd forintos támogatásával készül el.

Nagyvilág

Maradhat az Uber Londonban

Az illetékes londoni bíróság hétfői végzése alapján folytathatja tevékenységét a brit fővárosban az Uber, amelynek lejárt taxiszolgáltatási engedélyét a londoni közlekedési hatóság tavaly nem hosszabbította meg.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló