Brad Pitt hírek

Ismert személy › Brad Pitt

“Kiöregedtem a filmezésből” – Brad Pitt a visszavonulást fontolgatja

19.07.04 14:18

A sztár szerint 'a színészkedés a fiatalok sportja', ezért úgy érzi, eljött az idő, hogy átadja a stafétabotot a feltörekvő generációnak.

Jolie nem akar új kapcsolatot

19.07.03 10:14

Angelina Jolie és Brad Pitt válása az egész családot kimerítette. Ám, míg Brad Pitt más hölgyek társaságában, úgy Angelina inkább egyedül, elzárkózva az összes udvarlótól igyekezett túltenni magát a nehézségeken.

Kiderült, miért nem randizott senkivel a Braddel való szakítása óta Angelina

19.07.03 05:41

Bár már három éve annak, hogy nincs együtt gyermekei apjával, Angelina Jolie-nak látszólag mégis nyomós oka vannak arra, hogy Brad Pittel való szakítása óta egy ...

Brad Pittnél betelt a pohár Angelina Jolie miatt - erre készül most

19.06.07 15:37

Mint azt a Blikk is megírta, Angelina Jolie és Brad Pitt – 12 év együttélés után – 2016-ban jelentették be, hogy külön utakon folytatják. Angelina Jolie viszont még mindig nem írta alá a papírokat, így Pitt ultimátumot adott neki.

A(z) "Brad Pitt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Ez a színésznő lenne Brad Pitt új szerelme?

Három évvel ezelőtt ért véget a színészpár házassága, azót pedig egyiküknek si

Ismert személy

Hihetetlen: az eredeti főszereplőkkel térhet vissza a Jóbarátok sorozat!

Túlzás nélkül a nap hírével állnak szemben azok, akik mindmáig óriási rajongói a 90-es években indul, majd 2000-es években befejezett zseniális sitcomnak, a Jóbarátoknak, hiszen gőzerővel folynak a tárgyalások a visszatérés érdekében.…

Ismert személy

TOP5: Leonardo DiCaprio legjobb filmjei

A zseniális Leonardo DiCaprio tehetséges abszolút megkérdőjelezhetetlen. Azonban a mai napon a születésnapja alkalmából szedtük össze legjobb filmjeit. Isten éltesse a 45 éves színészt!

 

Kategória ajánló