Bosznia-Hercegovina hírek

Ország › Bosznia-Hercegovina

Tovább romlik a menekültek helyzete Bosznia-Hercegovinában

21.01.16 23:11

Több százan vannak, akik a szabad ég alatt vagy víz és fűtés nélküli elhagyott házakban próbálják túlélni a dermesztő hideget.

Mínuszokban a szabad ég alatt alszanak a Boszniában rekedt menekültek

21.01.07 14:36

Több száz, főleg Afganisztánból és Pakisztánból érkezett menekült alszik a szabad ég alatt, mióta leégett a nekik szállást adó tábor a boszniai Lipában.

Több ezer köbméternyi hulladék torlódott fel a visegrádi vízerőmű gátjánál

21.01.04 01:38

Több ezer köbméternyi vízen lebegő hulladék érkezett a Drinán a visegradi vízerőmű gátjához Bosznia-Hercegovinában. A gátat védő háló elszakadt, emiatt hatalmas mennyiségű hulladék torlódott fel veszélyeztetve a vízerőmű működését. Az igazgató,…

Meghalt Dragan Janjić, a Beta hírügynökség főszerkesztője

20.12.31 12:37

Életének 65. évében elhunyt Dragan Janjić, a Beta hírügynökség fő- és felelős szerkesztője – írja a Nova S portál. Janjić 1955-ben született a boszniai Lopareban,

Hatszázezer fölé emelkedett a nyugat-balkáni fertőzöttek száma

20.12.28 11:27

Meghaladta a hatszázezret a fertőzöttek száma a Nyugat-Balkánon, hétfőig a 14,7 millió lakosú térség országaiban 614 782 koronavírus-fertőzést igazoltak.

A(z) "Bosznia-Hercegovina" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Tovább romlik a menekültek helyzete Bosznia-Hercegovinában

Az ország északi részén menekültek és migránsok százai ragadtak egy javarészt kiégett sátortáborban a boszniai Bihács közelében.

Ország

Megemelkedett az új fertőzöttek száma Vajdaságban

A Vajdasági Közegészségügyi Intézet legfrissebb adatai szerint az elmúlt 24 órában a tartomány területén 341 lelet lett pozitív (az egy nappal korábbi 335 helyett).

Nagyvilág

Ez a generáció nagy bajba kerülhet: sorra szüntetik meg a munkahelyeiket a cégek

A koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségek és a munkaerőpiaci visszaesés nagymértékben sújtotta a felsőoktatásban részt vevő hallgatókat is. Bár a foglalkoztatás volumene őszre nagyjából helyreállt, a diákok által…

Ország

Férfi kézi-vb: pontot vesztettek a svédek, szenvedtek a franciák

Az Egyiptomban zajló férfi kézilabda-világbajnokságon megkezdődtek a középdöntős küzdelmek: a IV. csoportban Szlovénia Észak-Macedóniát győzte le tíz góllal (31–21), a III. csoportban Svájc kimondottan izgalmas találkozón…

 

Kategória ajánló