Bosznia-Hercegovina hírek

Ország › Bosznia-Hercegovina

Bakondi: Nő a migrációs nyomás

Ma 17:54

A horvát határrendészet erősödése miatt egyre több migráns indul vissza Szerbia, majd Magyarország, sőt Románia felé.

Döbbenetes felvételek a bihácsi migránstáborokról

19.12.08 18:43

Közel kétszer annyit migráns indult útnak, mint tavaly. Sok ezren már közel vannak a magyar határhoz

Bezárják a vucjaki migránstábort

19.12.06 14:37

Bosznia-Hercegovina bezárja a horvát határ közelében fekvő vucjaki migránstábort – közölte Dragan Mektic védelmi miniszter pénteken.

Ebben a táborban hamarosan emberek fognak meghalni

19.12.05 22:05

A szakemberek humanitárius katasztrófától tartanak, már az Európa Tanács emberi jogi biztosa is a boszniai Vučjak menekülttábor azonnali bezárását követeli.

Megszavazta a boszniai parlament az új miniszterelnököt

19.12.05 20:07

Az új kormányfő személyéről tizenhárom hónappal a boszniai parlamenti választások után tudott egyezségre jutni a háromtagú államelnökség.

Légtérügyelet, saját hatáskörben

19.12.05 10:55

Majdnem huszonöt évvel a boszniai háború lezárását követően Bosznia-Hercegovina átvette az irányítást saját légtere felett.

Fel fognak torlódni a migránsok Szerbiában

19.12.05 10:14

A nem megfelelő körülmények miatt egyre több bevándorló választja Bosznia-Hercegovina helyett Szerbiát útja során, ott viszont fel fognak torlódni, mert a magyar határkerítés miatt nehezen juthatnak be az Európai Unió területére - közölte a…

Szlovénia és Bosznia-Hercegovina nem bír el ennyi illegális bevándorlót

19.12.04 16:55

A határok szigorúbb védelmét és az illegális migráció megállítását sürgették szerdán Ljubljanában Borut Pahor szlovén elnök és a háromtagú boszniai elnökség tagjai - közölte a helyi sajtó.

Horvát bukta a migránsfigyelő világjátékon

19.12.04 14:07

Két illegális bevándorlónak hitt nigérai fiatalt kényszerítettek Boszniába. Az egyetemista világjátékokról egy menekülttáborba kerültek.

A(z) "Bosznia-Hercegovina" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Megkezdődött a boszniai–horvát határ közelében fekvő migránstábor bezárása

Az Európa Tanács emberi jogi biztosa a táborban lévő életkörülményeket.

Nagyvilág

Szerb politikus alakíthat kormányt Boszniában

Tizenhárom hónappal a boszniai parlamenti választások után a háromtagú államelnökség végre megállapodásra jutott, és kormányalakítással bízta meg a szerb nemzetiségű Zoran Tegeltiját - közölte a szarajevói sajtó kedden az MTI…

Ország

Bakondi: Nő a migrációs nyomás

A horvát határrendészet erősödése miatt egyre több migráns indul vissza Szerbia, majd Magyarország, sőt Románia felé - mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a közmédiának nyilatkozva…

Közélet

Átadták az illegális migránsokat

A hajdú-bihari rendőrök átadták a külföldieket a román hatóságnak. Mint arról korábban beszámoltunk, a rendőrök 2019. december 10-én 6 óra körül Létavértesen két külföldit tartóztattak fel, akik iraki állampolgároknak vallották…

 

Kategória ajánló