Börtön hírek

Közélet › Börtön

Betörte a debreceni patika kirakatát, majd a börtönben is őrjöngött

Ma 01:04

A Debreceni Járásbíróság 2020. február 18-án előkészítő ülésen hozott ítéletet annak a férfinak az ügyében, aki az egyik debreceni patika kirakatát, továbbá a helyi büntetés-végrehajtási intézet portájának üvegét is megrongálta. A vádlott az…

A legsúlyosabb vádpont alól felmentették Harvey Weinsteint

Tegnap 18:05

Bűnösnek mondta ki egy New York-i bíróság esküdtszéke Harvey Weinstein bukott hollywoodi filmmogult nemi erőszak és szexuális támadás vádjában, ám felmentette a szexuális ragadozóként elkövetett erőszak vádja alól.

Olcsó beteg a jó beteg – Máris üres a kassza több kórházban

Tegnap 07:37

Ha megrendelem a drága gyógyszert börtönbe vihetnek, ha nemet mondok, halálra ítélek egy embert – ezt jelenti a pénzügyi szigor a gyakorlatban egy kórházi vezető szerint.

Bebörtönöztetné a Fidesz egyik alapítója a Válasz Online oknyomozó újságíróját

Tegnap 06:31

Bayer Zsolt publicistát olyannyira feldühítette a felesége vezette Országos Vérellátó Szolgálattal foglalkozó cikksorozat, hogy úgy érezte, reagálnia kell. Rögtön börtönbe is küldte volna Élő Anitát.

A Fidesz továbbra is Soros Györgyön lovagol!

20.02.23 10:07

Kedvenc kormányunk új ellenségeket keres a magyaroknak, hogy akkor is legyen kit utálnunk, ha Soros Györgyöt végképp megunjuk és ezért taccsra tesszük. Most a börtönben ülők vannak soron és a gyöngyöspatai romák, de bármennyire is…

Bayer Zsolt szerint börtönbe kellene zárni a feleségéről író újságírót

20.02.22 06:46

A Válasz Online írt cikket a Bayer felesége által vezetett Országos Vérellátó Szolgálat plazmaeladási szerződéseiről. Bayer összeesküvést sejt.

A(z) "Börtön" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Betörte a debreceni patika kirakatát, majd a börtönben is őrjöngött

A Debreceni Járásbíróság 2020. február 18-án előkészítő ülésen hozott ítéletet annak a férfinak az ügyében, aki az egyik debreceni patika kirakatát, továbbá a helyi büntetés-végrehajtási intézet portájának üvegét is megrongálta. A vádlott…

Közélet

Bűnösnek találták Harvey Weinsteint, évekre börtönbe kerülhet

Bűnösnek találtak Harvey Weinsteint a New York-i bíróság, a korábbi producerre börtönbüntetés vár - írta a The Guardian.

Közélet

Erőszakoskodó férfit körözött a pápai rendőrség, Szombathelyen kapták el

Lakossági bejelentés alapján fogták el a szombathelyi rendőrök a bántalmazó férfit.

Közélet

Robbantással fenyegetve rabolt ki egy fehérvári dohányboltot – Újabb fejlemények

A Székesfehérvári Járási Ügyészség fegyveresen elkövetett rablás és közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki házilag készített, robbanóanyagnak látszó szerkezet…

 

Kategória ajánló