Boris Johnson hírek

Politikus › Boris Johnson

Macron megvétózhatja az EU és a dél-amerikai országok közötti szabadkereskedelmi egyezményt

Tegnap 16:04

Emmanuel Macron francia államfő, Angela Merkel német kancellár, valamint Boris Johnson brit kormányfő is aggodalmának adott hangot pénteken a brazíliai esőerdőkben pusztító rekordszámú tűz miatt, és sürgették, hogy az ügy kerüljön…

Irán nem hajlandó újratárgyalni az atomalkut

Tegnap 15:34

Mohammad Dzsavád Zaríf iráni külügyminiszter elutasította a teheráni vezetés nukleáris programjának korlátozásáról szóló, 2015-ös többhatalmi megállapodás újratárgyalását az Emmanuel Macron francia államfővel tartott pénteki találkozóján.

Boris Johnson élettársától megtagadták az amerikai vízumot

19.08.22 09:13

Boris Johnson brit kormányfő élettársától, Carrie Symondstól megtagadták az amerikai vízumot – jelentette a New York Post című amerikai napilap. A lap értesülései szerint Symondstól feltehetően azért tagadták meg a beutazást, mert tavaly…

A brit miniszterelnök barátnője nem kapott amerikai vízumot

19.08.22 06:31

Valószínűleg azért, mert tavaly Szomáliföldön járt, aminek az önállóságát az USA nem ismeri el, és amit terroristafészeknek tart.

Boris Johnson ultimátumot adott Brüsszelnek

19.08.20 20:22

Pattanásig feszült a helyzet Boris Johnson kormánya és az Európai Unió között. A britek addig nem ülnek vissza a tárgyalóasztalhoz, amíg Brüsszel rugalmasságot nem mutat az írkérdésben.

EU: Johnson levele nem vázol fel megvalósítható alternatívákat

19.08.20 16:10

Nem vázol fel megvalósítható alternatívákat Boris Johnson brit miniszterelnök előző napi levele az Egyesült Királyság európai uniós kilépésének feltételeire vonatkozóan - szögezte le az Európai Bizottság kedden.

A brit kormányfő a tartalékmegoldás törlését kérte az Európai Tanács elnökétől

19.08.19 14:58

A brit kormányfő az ír-északír határellenőrzés visszaállításának elkerülését célzó tartalékmegoldás (backstop) törlését kérte a brit európai uniós tagság megszűnéséről (Brexit) szóló megállapodásból hétfőn. Fotó: Youtube Boris Johnson levélben…

Vegyes fogadtatásra talált Jeremy Corbyn levele a bizalmatlansági indítványról

19.08.15 09:39

Vegyes fogadtatásra talált Jeremy Corbyn, a brit parlamenti ellenzék legfőbb erejét alkotó Munkáspárt vezetője levele, amelyben kilátásba helyezte a Boris Johnson konzervatív kormányfő elleni bizalmatlansági indítvány benyújtását a brit európai…

A(z) "Boris Johnson" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Macron megvétózhatja az EU és a dél-amerikai országok közötti szabadkereskedelmi egyezményt

Emmanuel Macron francia államfő, Angela Merkel német kancellár, valamint Boris Johnson brit kormányfő is aggodalmának adott hangot pénteken a brazíliai esőerdőkben pusztító rekordszámú tűz miatt, és sürgették, hogy az ügy…

Gazdaság

A Brexit-szavazás óta egyre többet zaklatják a kelet-európai diákokat a brit iskolákban

Egy felmérés szerint a kelet-európai, köztük a magyar diákok 77 százaléka tapasztalt valamilyen rasszista, idegengyűlölő zaklatást.

Ismert személy

Utolsó parlamenti vitanapján vett részt miniszterelnökként Theresa May

London - Utolsó parlamenti vitanapján vett részt miniszterelnökként Theresa May szerdán, megerősítve ugyanakkor, hogy nem távozik a politikából.

Ország

Hogyan érintette a kelet-európai gyerekeket a Brexit? Megkérdezték őket

Egy új felmérés szerint a kelet-európai diákok többsége bizonytalanságot érez a Brexit miatt, és már tapasztalt rasszizmust is, de háromnegyedük a jövőben is az Egyesült Királyságban szeretne élni.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló