Borbás Marcsi hírek

Ismert személy › Borbás Marcsi

Meghódítják a gasztrovilágot a génbankból kiszabadított ritka paradicsomok

20.05.14 13:41

Borbás Marcsi, Havas Dóra (Lila Füge) gasztroblogger, a Dining Guide Év Ifjú Séftehetsége díj tavalyi győztese, Farkas Richárd és Vajda József pék is kiáll az elfeledett tájfajták mellett.

Borbás Marcsi nem lehet azzal, akivel szeretne

20.04.13 17:07

Borbás Marcsi mindennapjait is megváltoztatta a koronavírus-járvány. A műsorvezető idén szűk családi körben ünnepeli a húsvétot, próbál minden alapanyagot helyi termelőktől beszerezni. A videóit az otthonában kényszerül felvenni, de végre egy picit…

Borbás Marcsi is arra kér mindenkit: maradjon otthon!

20.03.22 10:33

A Gasztroangyal műsorvezetője, Borbás Marcsi is csatlakozott a Maradj otthon! kampányhoz. A videójában elmondja: tudja, hogy nehéz ebben a helyzetben személyes kontaktus nélkül élni, a szabadidőnket közeli barátaink nélkül tölteni, de most ezt…

Borbás Marcsi: Vigyázzunk egymásra!

20.03.22 09:37

A műsorvezető elismeri, nagyon nehéz személyes érintkezés nélkül dolgozni, vagy a szabadidőt eltölteni, de a szakemberek ajánlását be kell tartani, otthon kell maradni.

Újabb közszereplő szólít fel az otthonmaradásra

20.03.21 21:34

Borbás Marcsi a vigyázzunk egymásra kampányhoz csatlakozva nemrég közzétett videójában arra kéri az embereket tartsák be a hatóságok ajánlásait és kerüljék a személyes kontaktust.

A(z) "Borbás Marcsi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Egy hívatlan betolakodó tönkretette Borbás Marcsi kertjét

Egy hívatlan betolakodó tönkretette Borbás Marcsi kertjét - Videó

Nagyvilág

A hajózás szerelmeseinek most több lehetőségük adódik a Dunán

Vízi túrák, sétahajózás és katamarán is várja őket a Ráckevei Duna-ágon

Kultúra és szórakozás

A hazai filmművészet krémjei is versenyez a balatonszemesi Bujtor István Filmfesztiválon

Száz film indul a Xi. Bujtor István Filmfesztivál versenyprogramjában, melynek vetítései mellett koncertek, színházi előadások, hajózás, veteránautós felvonulás, kiállítások és gasztronómiai programok is várják a közönséget…

Esemény

Nyílt levélben fordul a BKV szakszervezete Karácsonyhoz a csúsztatott, reggel kilences iskolakezdés terve miatt

A sofőröket ugyanis eddig nem kérdezték meg a tervezetről, pedig a csúsztatás munkaszervezési szempontból nem egy-két napot venne igénybe.

 

Kategória ajánló