Böngésző hírek

Infotech › Böngésző

Jelentős mérföldkőhöz érkezett az androidos Chrome böngésző

20.07.04 10:19

A Chrome augusztusban esedékes 85-ös változata már 64 bites verzióban is elérhető lesz, de egyelőre csupán az Android 10-et használó okostelefonokon lesz futtatható.

Elérhetetlenné vált az Index oldala

20.06.30 13:56

"Kedves Olvasóink, az üzemeltetéstől azt a tájékoztatást kaptuk, hogy az Index a netszolgáltatójánál bekövetkezett áramszünet miatt nem elérhető." - ezt írták a Facebookon. 14 óra után újra elérhető lett az oldal.

A Firefox-felhasználókat érintő aggályok derültek ki

20.06.27 20:37

A Microsoft a teljesen saját fejlesztésű böngészők után stratégiát váltott és a Google Chrome alapjain dolgozta át az Edge-et. Bár az első benyomások alapján a felhasználók szerették az új programot, de kiderült, űgyjti az adatokat az olyan…

Chrome-kiegészítőkre épülő komoly hekkerkampány csúszott át a Google szűrűjén

20.06.18 13:44

Biztonsági kutatóknak kellett figyelmeztetni a keresőóriást arra, hogy több mint 70 különböző, a Chrome böngészőbe beépülő rosszindulatú szoftver érhető el saját áruházában.

Július 1-én nyitja meg kapuit Balatonlellén a Magyar Nemzeti Cirkusz utazócirkusza!

20.06.15 07:43

„Nem hagyjuk cirkusz nélkül az országot!” Július 1-jén Balatonlellén nyitja meg kapuit hazánk legnagyobb utazócirkusza. Jó hír, hogy a nehézségek áthidalására Szadán létrehozott Safari Park-ot továbbra is üzemeltetni fogják, így a nyáron még egészen…

A(z) "Böngésző" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Infotech

Még jobb teljesítményt ígér az új Firefox 82

A Mozilla kiadta a Firefox böngésző 82-es verzióját, amely nem csak gyorsabb, de a windowsos laptopokon az üzemidő is kedvezőbb a használatával.

Márka

Kellemetlen hiba a Chrome-ban: hiába kérik, nem törli a webhelyadatokat és a sütiket

Hiába állítja be valaki a Chrome-ban, hogy kilépéskor törölje a böngésző a sütiket és a webhelyadatokat, a program ezt a Google.com és a YouTube.com esetében sem tette meg.

Márka

Nekimegy Amerika a Google-nak

A Google perbe fogásával a tettek mezejére lép az amerikai kormányzat, és hozzáfog a techóriások hatalmának letöréséhez. A kormányzaton kívül a törvényhozás is régóta foglalkozik e cégek versenytorzító gyakorlatával, egy…

Márka

Az Apple a világ legértékesebb márkája – de hogy állnak a többiek?

Jelentősen felülreprezentált a technológiai szektor a Best Global Brands 2020 ranglistán, melynek készítői az egyes márkák értékét vizsgálják. Egy év alatt nagyot sokkal értékesebb lett az Apple, az Amazon és a Microsoft is. A…

 

Kategória ajánló