Böngésző hírek

Infotech › Böngésző

Vészfrissítést adott ki a Microsoft, telepítse azonnal

19.09.25 10:16

A Windows beépített böngészőjének menetrenden kívüli frissítése azért vált szükségessé, mert találtak benne egy olyan hibát, amelyet kihasználva távolról átvehető az irányítás a számítógépek fölött.

Felpörgött a Firefox böngésző

19.09.23 10:19

A hőskorban a Firefox főkiadásai rendszertelenül és évesnél is ritkább ütemben követték egymást.

Évente akár 800 tonna szén-dioxid: a webbányászat környezeti hatása

19.09.18 09:54

2018-ban a webbányászati alkalmazások – amelyek a felhasználó böngészőjében futva kriptodevizákat bányásznak profitért – akár 18,8 gigawatt elektromos áramot is fogyaszthattak, derül ki a Kaspersky a webbányászat gazdasági és környezeti hatását…

Várva várt új funkció jön a Gmailbe

19.09.13 10:34

Elkészültek a fejlesztők, így hamarosan magunk választhatjuk ki, hogy sötét vagy világos módban szeretnénk-e használni az androidos Gmail appot. De ha akarjuk, a program automatikusan igazodik a rendszerünkhöz is.

Hamarosan szól a Chrome, ha lopják a jelszavaidat

19.08.27 21:16

A Chrome 78-nak már része a Password Leak Detection, vagyis a böngésző figyelmeztet, ha ellopták a felhasználó jelszavait.

Változnak az idők és vele a böngészők is

19.08.27 11:22

Az LG Electronics (LG) nemrégiben rukkolt elő dupla kijelzős készülékeivel, azonban sem a webes alkalmazások sem más szoftverek nem maxolták ki ennek a lehetőségeit. Az LG és Dél-Korea legnagyobb keresőmotor-szolgáltatója, a…

A(z) "Böngésző" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Infotech

Minden Windows-felhasználót érintő sebezhetőségre figyelmeztetnek

Vészfrissítést adott ki a Microsoft a beépített böngészőhöz, mert egy olyan sérülékenységet észleltek, amin keresztül támadást intézhetnek az egész számítógép ellen.

Márka

A Play Áruház is megkapja a népszerű sötét módot

Lassan minden elsötétül körülöttünk, így a legnépszerűbb szolgáltatások, applikációk és programok már rendelkeznek az úgynevezett sötét móddal, amihez a Google meglepően későn csatlakozott a hozzájuk kapcsolódó…

Márka

Az 5G-s Pixel mobilt kísérheti a Google Pixel Watch okosórája

Állítólag végre megérkezik a Google saját Pixel okosórája, jövő tavasszal pedig 5G-s Pixel mobil is jön.

Márka

Felpörgött a Firefox böngésző

A hőskorban a Firefox főkiadásai rendszertelenül és évesnél is ritkább ütemben követték egymást.

 

Kategória ajánló