Böngésző hírek

Infotech › Böngésző

Blokkolni fogja a nem biztonságos letöltéseket a Chrome

20.02.11 09:07

A Chrome asztali és mobilos böngészője is rendelkezni fog azzal a funkcióval, amely meggátolja, hogy a felhasználók veszélyesnek minősített tartalmat töltsenek le eszközükre.

Nagy változást vezet be a Google Chrome

20.02.09 14:48

A nem biztonságosnak tekintett letöltéseket alapból korlátozni fogja a Google böngészője. Lépcsőzetesen vezettek be az új biztonsági intézkedést, de sok oldalnál váratlan blokkolással találkozhatnak a felhasználók.

„KáZé", a Fidesz politikai nagyvadja

20.02.07 13:43

Földi halandónak – másként egy átlagembernek – vajmi kevés fogalma van a vadászatról, még kevésbé a vadászokról. Nyilván nem véletlenül: a többségnek meg sem fordul a fejében, hogy szafarira induljon, és nem csak azért, mert tisztában van…

A Mozilla Firefox kiegészítőket tiltott le

20.02.06 16:28

Minden alkalommal, amikor úgy tűnik, hogy a Mozilla Firefox, ingyenes webböngésző program végre megoldja az ártó vagy kockázatos kiegészítők problémáját, újból közbe kell lépnie más kiegészítők által okozott gondok megakadályozása miatt.

Ötletes új webfejlesztői eszköz jön az Egde böngészőbe

20.01.25 04:06

A Microsoft a közelmúltban megújult Edge böngészőjében egy olyan eszközt vezetett be kísérleti jelleggel, ami az eddigieknél hatékonyabb segítséget nyújthat a webfejlesztőknek bizonyos problémák megoldásához. Az új DOM 3D View ugyanis…

Végleg búcsút int a Flashnek a Safari

20.01.24 12:16

Az Apple böngészőjének legújabb fejlesztői kiadása már egyáltalán nem támogatja az elavult technológiát. A Flash halála az elmúlt években vissza-visszatérő téma volt, nálunk legutóbb Hordon írt róla, amikor az Adobe bejelentette, hogy 2020-tól…

Kiakasztotta a Microsoft a rendszergazdákat egy új Office 365-ös funkcióval

20.01.23 17:13

Márciustól alapértelmezetten telepíti az Office 365 ProPlus azt a Chrome-kiegészítőt, ami a Microsoft keresőjét tolja a felhasználók arcába.

Takarékosabb lesz a Chrome böngésző - a Microsoftnak hála

20.01.21 20:30

A Microsoft miután tavaly már hozzáadott egy igen hasznos újdonságot a Google böngészőjéhez, most ismét tovább okosíthatja azt. A cég egy frissen felvitt foltjának köszönhetően ugyanis a Chrome ezek után bizonyos körülmények között kevesebb…

A(z) "Böngésző" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Infotech

A Start menün át üzenget a felhasználóknak a Microsoft, hogy használjanak másik böngészőt

A Microsoft más módon is szeretné a felhasználók tudtára adni, hogy már letölthető és használható a Chromium alapú Edge böngészője.

Márka

Blokkolni fogja a nem biztonságos letöltéseket a Chrome

A Chrome asztali és mobilos böngészője is rendelkezni fog azzal a funkcióval, amely meggátolja, hogy a felhasználók veszélyesnek minősített tartalmat töltsenek le eszközükre.

Márka

Az EU-nak nem tetszik, hogy a Google-é lesz a Fitbit

Az Unió adatvédelmi testülete nagyon nagy kockázatot lát abban, hogy az EU-s polgárok újabb személyes adatai kerülnek a keresőóriás kezébe.

 

Kategória ajánló