Bolívia hírek

Ország › Bolívia

Bolíviai válság – Az átmeneti kormány törvénytervezetet nyújtott be a parlamenthez az új választásokról

Ma 05:54

A bolíviai ideiglenes kormány szerdán törvénytervezetet küldött a parlamentnek arról, hogy új parlamenti és elnökválasztásokat tartsanak a dél-amerikai országban.     A ...

Már hét ember vesztette életét a bolíviai zavargásokban

19.11.14 08:21

Szerda este meghalt egy férfi a volt elnök hívei és a rendőrség közötti összecsapásokban.

Az USA elsőként ismerte el a leváltott bolíviai elnök “utódját”

19.11.14 06:04

Az Egyesült Államok elismerte Jeanine Ánezt Bolívia átmeneti elnökének, Mike Pompeo amerikai külügyminiszter gratulált az új vezetőnek - jelentette be szerda esti közleményében az amerikai külügyminisztérium.

A venezuelai ellenzékkel szimpatizál az új bolíviai vezetés

19.11.14 05:36

Jeanine Ánez, Bolívia átmeneti elnöke csütörtökön elismerte Juan Guaidót Venezuela ideiglenes elnökeként - közölte Roxana Lizárraga bolíviai kommunikációs miniszter.

Már Bolíviának is ideiglenes önjelölt elnöke van

19.11.13 05:01

Helyi idő szerint kedden Bolívia ideiglenes államfőjévé nyilvánította magát a La Paz-i szenátusban a felsőház egyik ellenzéki alelnöke, Jeanine Ánez.

A(z) "Bolívia" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Új választásokat kezdeményezett az átmeneti kormány Bolíviában

A bolíviai ideiglenes kormány szerdán törvénytervezetet küldött a parlamentnek arról, hogy új parlamenti és elnökválasztásokat tartsanak a dél-amerikai országban.

Ország

Ismét ezrek tüntettek a chilei fővárosban

A csoportosulással azt is ki akarták fejezni, hogy nem bíznak a kormány társadalmi reform programjában, még ha magában is foglalja egy új alkotmány elfogadását a Pinochet-diktatúrában megszövegezett helyett. A nagygyűlések…

Ismert személy

Ország

Ez gyors volt: ő veszi át a vezetést a Bayern élén

Nem sokáig marad munkanélküli az angol Tottenhamtől kedd este menesztett argentin szakember, Mauricio Pochettino, akinek a helyét a portugál José Mourinho vette át.