Bölcskei Gusztáv hírek

Ismert személy › Bölcskei Gusztáv

Kérjenek segítséget a rendőrtől, ha kell

19.11.22 16:31

Praktikus tanácsokat adott a Paksi Rendőrkapitányság munkatársa, Bíró Ilona Mária főtörzsőrmester a Bölcskei Kegyes József Általános Iskola alsó tagozatos tanulóinak.

Átadták a megújult méhkeréki óvodát

19.09.21 11:52

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében korszerűsítették a méhkeréki óvoda épületét, a beruházást pénteken adták át ünnepélyes keretek között.

Árokba hajtott

19.08.25 21:10

Árokba hajtott Zala Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 08. 25., v - 07:30 A zalai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, vádemelést javasolnak egy 21 éves férfival szemben.

Szabadlábon védekezhet, de bujkál a balotaszállási nő, aki kilométereken át vonszolta a kocsi után a kutyáját

19.08.11 12:00

Családja bújtatja azt a 68 éves balotaszállási nőt, H. Balázsné Magdolnát, aki egy videó tanúsága szerint addig vonszolta a kutyáját a kocsija után, amíg az állat szörnyű kínok között ki nem múlt. Az esetet hatalmas felhördülés követte, az ügyben a…

Ivott, vezetett, balesetet okozott

19.08.08 11:45

Ivott, vezetett, balesetet okozott Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 08. 07., sze - 12:36 Az ajkai rendőrök büntetőeljárást indítottak egy 40 éves helyi férfival szemben.

Konyhakéssel fenyegette meg a kocsmárost

19.08.08 11:03

A dunaföldvári rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy bölcskei férfival szemben folytattak felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Megismerték a fiatalok a rendőrmunkát

19.07.31 16:33

A Paksi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakembere a Bölcskei Református Hittantáborban járt.

Egy lány nyakon szúrta apját, majd az anya pedig elgázolta a férfit Tolna megyében

19.07.25 08:51

Vádemelési javaslattal zárult az a nyomozás, amelyet egy anya és lánya ellen folytattak le a rendőrök, amiért megpróbálták megölni a családfőt – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu-n.

A(z) "Bölcskei Gusztáv" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Részegen, mindenféle jogosítvány nélkül vezette a munkagépet a bölcskei férfi

A rendőrök kiszúrták, az ittas sofőr nem sokkal később a rendőrkapitányságon találta magát.

Magyar település

Koronavírusos lett egy dolgozó a Paksi Atomerőműben.

Az atomerőmű egy dolgozója megfertőződött, a környezetének első tesztje azonban negatív lett. Az atomerőmű kommunikációs igazgatója, dr. Kovács Antal megerősítette a hírt, miszerint az üzemviteli területen dolgozó egyik…

Közélet

Sokan továbbra sem értik, hogy ez nem a házibulik, meg szabadtéri misék ideje

Gondolom kiválóan indult, de nagyon csúnyán végződött az a buli, amit egy Brăila megyei, házi elkülönítésben lévő férfi szervezett az otthonában. A 40 éves házigazda áthívta négy haverját egy kis zenés italozásra, a rendőrség viszont…