Böjte Csaba hírek

Ismert személy › Böjte Csaba

Böjte Csaba füveskönyve novemberben jelenik meg

20.10.13 11:37

Füveskönyv született Böjte Csaba gondolataiból. Olyan ez a könyv, mint a régi füveskönyvek, amelyek egyszerű példákkal akartak felelni kérdésekre.

Folytatódik a Pécsi Egyházmegye Szabadegyeteme

20.09.10 09:13

Szeptemberétől ismét folytatódik a Pécsi Egyházmegye Szabadegyetem előadás-sorozata, amelynek középpontjában az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra történő felkészülés áll.   A következő hónapokban számos…

Böjte Csaba vezette zarándoklatot tartanak a nemzeti ünnep alkalmából

20.08.17 07:16

Böjte Csaba ferences szerzetes vezetésével bűnbánati zarándoklatot tartanak szerdán Szentendréről Visegrádra Szent István ünnepe alkalmából – közölte a szervező, a Mária Út Közhasznú Egyesület az MTI-vel.

Böjte Csabáról írt könyvet önkéntes segítője

20.08.13 20:07

Frigyesy Ágnes újságíró és fotóriporter Íme az én fiam! – Böjte Csaba ferences kisebb testvéri küldetéséről című könyvének bemutatóját tartották szerdán Kecskeméten.

Súlyos állítás: Facebook-cenzúra Böjte Csaba ellen?

20.06.09 08:46

Böjte Csaba közösségi oldalán azt írja: a trianoni szentmisét törölte a Facebook, szerinte ezzel sérül a szólásszabadság.

Videokonferencia a Nemzeti Összetartozás Éve jegyében

20.06.04 14:55

  Hargita megye szervezésében online kerekasztalon vett részt Kelemen Hunor, az RMDSZ szövetségi elnöke, Böjte Csaba Ferences rendi szerzetes, a 13 magyarországi testvérmegye vezetője – közöttük Zalai Mihály -, az RMDSZ szenátorai, parlamenti…

Böjte Csaba: Isten abban érdekelt, hogy az emberiség sikeres legyen

20.05.31 21:25

Jézus elvárja, hogy a magunk részét mi is tegyük meg. A GPS-nek is kell, hogy megtegyünk néhány métert, hogy tudja mondani, merre tovább. Interjú.

A(z) "Böjte Csaba" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Novemberben jelenik meg Böjte Csaba füveskönyve

Füveskönyv született Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója gondolataiból.

Ország

Bedőlhet a második legnagyobb román légitársaság, mert a parlament mégsem adna nekik hitelt

Eleshet az állami kedvezményes hiteltől és csődbe mehet a Blue Air légi társaság, amely a második legnagyobb szereplő a román légi közlekedési piacon. A román diszkont légi társaság áprilisban kért és kapott a román…

Közélet

Nemzetünk jövőjéről 1956 szellemiségében

Szabó Anett kedd este ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogásszal beszélgetett a Civil Összefogás Fórum-Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) kihelyezett rendezvényén, a Tinódi Ház színpadán.

Gazdaság

Akikre büszkék vagyunk

Áder János köztársasági elnök Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést adományozott Buda István gazdasági elnökhelyettes és Horváth Gyula szakmai elnökhelyettes, Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést Tölgyesi László…

 

Kategória ajánló