Boeing hírek

Márka › Boeing

Jelentősen csökkent a Boeing nyeresége

19.10.25 13:46

A repülőgépgyártó vezetősége továbbra is azt várja, hogy a negyedik negyedévben újra felszállhatnak a 737 Max gépek, míg az összes amerikai légitársaság ezt csak legkorábban 2020-ra prognosztizálja.

Felére csökkent a Boeing profitja

19.10.23 20:01

Az egy évvel korábbi szint felére csökkent a Boeing adózott eredménye a szeptember 30-ával végződött harmadik negyedévben - közölte a chicagói székhelyű repülőgépgyártó szerdán az MTI-vel.

Megfeleződött a Boeing profitja

19.10.23 16:16

Nem tesz jót a cég eredményének a 737 MAX típus repülési tilalma.

Elhúzódhat a Boeing 737 Max gépek visszatérése

19.10.23 09:25

Az Európai Unió Repülésbiztonsági Ügynöksége (EASA) szerint tovább tarthat a Boeing Max 737 repülőgépek újbóli hitelesítése, mint azt az Egyesült Államok Szövetségi Légügyi Hivatala (FAA) korábban jelezte.

Tudta a Boeing, hogy baj van

19.10.21 16:49

Egyre több részlet derül ki a Boeing Max több száz halálos áldozatot eredményező hibás szoftvere fejlesztésének körülményeiről.

A Porsche és a Boeing összefogott, hogy városi repülőt fejlesszen

19.10.15 06:37

A városi közlekedést a levegőbe is kiterjesztené a Porsche és a Boeing, a két cég az ehhez szükséges jármű fejlesztésére kezdett együttműködésbe. A Porsche a repülő járművek piacán is a prémiumkategóriát képviselné.

A Boeing és a Porsche nevéből összerakható, milyen nagy dobásra készülnek

19.10.14 12:34

Egyelőre csak “ismerkedik” egymással a Boeing és a Porsche, de már körvonalazódik, milyen repülőgépet / repülő autót készítenének közösen.

A(z) "Boeing" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Májusban újraindítaná a Boeing a 737 MAX gyártását

Májusban újraindítaná a Boeing a 737 MAX gyártását, a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került repülőgépipart pedig az USA megmentené, de ellentét feszül a kormányzat és a vállalat vezetése között.

Tudomány

Oroszország orvosokat és egészségügyi felszerelést küld Szerbiába

Az orosz légierő repülőgépei 11 járattal szakembereket és felszerelést szállítanak Szerbiába a koronavírus-járvány elleni védekezéshez - közölte pénteken az orosz védelmi minisztérium.

Ország

TOP5: Robert Downey Jr. legjobb filmjei

A háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész a mai napon ünnepli 55. születésnapját, és nem mehetünk el emellett szó nélkül. Robert Downey Jr. sokszínű alakításai mindenképpen megérnek egy filmajánlót. Lássuk melyek…

Esemény

Öt éve is katasztrófát élt át Európa

Március 24-én zuhant le a Germanwings járatát

 

Kategória ajánló