Boeing hírek

Márka › Boeing

Repülő autót fejleszt a Porsche

19.10.11 15:01

Összefog a Porsche és a Boeing annak érdekében, hogy a jövőben közösen fejlesszenek olyan repülő autókat, amelyek részt vehetnek a városi légiközlekedésben.

A megvizsgált 737 NG-k közel öt százalékán találtak repedéseket

19.10.11 08:58

A Boeing közlése szerint világszerte 810 darab Boeing 737 NG-t vizsgáltak át a légitársaságok, és ebből 38 példányon találtak repedéseket a repülőgépek törzsét és szárnyait összekötő, villaszerű teherviselő alkatrészen.

Egy mérnök szerint a Boeing kihagyott valamit a 737 MAX-okból, amely talán megakadályozhatta volna a két tragédiát

19.10.04 06:36

A Boeing egy mérnöke által benyújtott panasz szerint a cég biztonságosabbá tehette volna a 737 MAX-okat, de a cég leszavazta a javaslatot, mert fontosabb volt, hogy a gépek időben elkészüljenek.

A Boeing még az idén újra a levegőbe küldené 737 MAX típusú gépeit

19.10.01 19:50

A Boeing még az idén ismét forgalomba állítaná vitatott 737 MAX típusú repülőgépeit - közölte Gordon Johndroe, a chicagói repülőgépgyár szóvivője kedden újságírókkal.

Kárpótlást fizet a Boeing a lezuhant gépe miatt

19.09.23 22:01

A Boeing azt is bejelentette, hogy további 50 millió dollárt készül költeni az érintett közösségekben oktatásra és gazdasági fejlesztésre. Az amerikai repülőgépgyár 144 500 dollárt (kb. 43 millió forint) fizet családonként 50 millió dolláros kárpótlási…

A(z) "Boeing" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Súlyos biztonsági kockázat, repedéseket találtak a repülők szárnyain

A Boeing 737-eseket az indonéz és az etióp légikatasztrófa miatt kezdték el átvizsgálni, miután csaknem 350 ember vesztette életét.

Tudomány

A győriek szerint Borkai nyer, és rögtön megbukik

Győrben eddig is keringtek szexpletykák a polgármesterről, de a repülőkről nem tudtak. Most mindenki azt várja, hogy Borkai győz, de sokan biztosak benne, hogy a választás után valamiképp távozik.

Ország

5 év alatt vakságot és járóképtelenséget okoz a kór, amelyre most sikerült találni egy ellenszert

Őssejt-transzplantációval sikerült amerikai kutatóknak visszafordítani a központi idegrendszer egy súlyos autoimmun betegségét, a neuromyelitis opticát (NMOSD), amely a betegek felénél vakságot okoz és elveszítik…

Esemény

Súlyos biztonsági kockázat, repedéseket találtak a repülők szárnyain

A Boeing 737-eseket az indonéz és az etióp légikatasztrófa miatt kezdték el átvizsgálni, miután csaknem 350 ember vesztette életét.

 

Kategória ajánló