Bod Péter Ákos hírek

Gazdaság › Bod Péter Ákos

Bod Péter Ákos: Orbánnak árt az „elgazdagodás”

19.07.17 12:42

A jegybank egykori elnöke, akit egykor Orbán Viktor ajánlott miniszterelnök-jelöltnek most úgy véli, „a leszivárgó ocsmányság fog betenni az Orbán-rezsimnek”. 

Bod Péter Ákos szerint a kelet-közép-európai térségben tapasztalható korrupció is az elvándorlást erősíti

19.06.30 11:08

A 2010-es évtized nagy részében kifejezetten támogató volt a világgazdasági helyzet, így dinamikusan tudott fejlődni a magyar gazdaság is. Az utóbbi időben évi 10 százalék körüli ütemben nőttek a jövedelmek is, de a magyar bérszint még mindig elmarad a…

Orbán pénzéhes állama, nem csökkent adót

19.06.13 15:44

Bod Péter Ákos közgazdász szerint csak átcsoportosítások lesznek, a költségvetés még több bevételt akar az emberektől.

Bod Péter Ákos: Mégis mire jutottunk az európai uniós támogatásokkal?

19.05.06 15:07

Benchmark. Ezen a néven indult a Privátbankár.hu és az Mfor.hu közös jegyzetsorozata, melynek második, Bod Péter Ákos egyetemi tanár, volt MNB-elnök által jegyzett darabját alább olvashatják. Neves szerzőket kértünk föl arra, hogy…

Bővül az ellenzéki bölcsek tanácsa

19.03.26 12:23

Nem baloldali értelmiségieket is meghívnak a testületbe, felkérik például Bod Péter Ákost – mondta Ujhelyi István kedden egy háttérbeszélgetésen.

Bod Péter Ákos: Az aranykor után jöhet a vaskor

19.02.18 09:22

Nem jó, ha fiatalok úgy kezdik a közös életüket, hogy az államtól várnak támogatást. Interjú.

A korrupt kormány miatt keresel rosszul

18.09.26 19:31

Hatalmas veszteségeket okoz a teljes magyar gazdaságnak a versenyt helyettesítő, azt torzító gazdaságpolitika, ami egyeseket extra jövedelmekhez juttat. Ez pedig nem fér meg a demokráciával. Bod Péter Ákos tanulmányából kiolvasható az is, hogy a…

A(z) "Bod Péter Ákos" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Ez az orbáni gazdaságpolitika igazi arca - Bod Péter Ákos

A kormányzat két nyelvet beszél, mert miközben azt mondja, hogy sosem ment ilyen jól a gazdaság, aközben védelemről is beszél. Interjút adott a 168 órának Bod Péter Ákos.

Ismert személy

Szükség van a versenyképességi fordulatra

Versenyképességi fordulat nélkül a hozzánk érkezett import tőke csak szigetként működik tovább, mert nincs hová kötődnie – hangsúlyozta Matolcsy György jegybankelnök.

Gazdaság

Két hét múlva végső búcsú Adytól és Bartóktól - van még esetleg ilyen bankód?

Egy korszaknak lesz vége 2019. szeptember elsején: ekkor lehet utoljára beváltani a Bartók Bélával díszített ezer forintos és az Ady Endre fémjelezte ötszázas bankjegyeket. Ezeket még 1999-ben vonták be, de szeptemberig a…

Politikus

Ennek a négyéves óvodásnak több esze van, mint a teljes Fidesz vezérkarnak

A Hiphop.de éppen egy iráni származású német rapperrel csinált interjút a menekültkérdésről, amikor besétált a képbe egy négyéves óvodás - írja az Index.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló