BMW hírek

Autós › BMW

A BMW legexkluzívabb modelljei

19.08.27 20:40

A bajor prémiumgyártó az elmúlt két esztendőben hét vadonatúj, illetve átfogóan továbbfejlesztett luxusautóról rántotta le a leplet.

Dróntámadás ellen is véd a páncélozott BMW X5

19.08.27 17:19

Hivatalos nevén X5 Protection VR6 a BMW páncélozott szabadidő-autójának a neve, amelyből fontos paraméterek is kiderülnek.

Kalasnyikov vagy kézigránát meg se kottyan

19.08.27 16:40

Ha van BMW X5, amiben igazán biztonságban érezheti magát az ember, akkor ez az. Az 530 lóerős páncélozott trezor mellett 15 kilogramm TNT-t is fel lehet robbantani.

Kemény bőrt növesztett magának a BMW X5

19.08.27 13:04

Bemutatkozott az új BMW X5 páncélozott változata, amely ideálisnak mondható VR6-os védelemmel igyekszik a személyautós dinamizmus és az erős biztonságérzet közös halmazában ideális helyet elfoglalni.

Eladó egy 1974-es BMW 3.0 CSL "Batmobile"

19.08.27 09:31

A 35 éves darab a hirdető szerint kifogástalan állapotban érkezik, a licit jelenleg 34 millió forintnál tart.

Gondoltad volna? Tarolnak a német kocsik a hazai autótulajdonosok körében

19.08.25 11:07

Opel Astrából fut a legtöbb hazánk útjain, a legkedveltebb prémiumautó pedig a 3-as BMW – derül ki a Vezess legfrissebb, részletes összeállításából.

Tarolnak a német kocsik a hazai autótulajdonosok körében

19.08.21 15:10

Opel Astrából fut a legtöbb hazánk útjain, a legkedveltebb prémiumautó pedig a 3-as BMW – derül ki a Vezess legfrissebb, részletes összeállításából. Az autós szaklap minden korábbinál hosszabb, 35 különféle személyautóból álló listát közöl arról,…

Vezeték nélküli töltőt dob piacra a Bmw

19.08.15 11:51

A hibrid és tisztán elektromos autók konnektoros töltése hamarosan a múlté lesz. Legalábbis a BMW szerint.

A(z) "BMW" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Autós

Óriási leépítésre készülhet a BMW

A német Manager magazin információi szerint a vállalat 5-6 ezer alkalmazottjától válna meg 2022-ig Németországban.

Magyar település

Tömeges szalmonella-fertőzés Debrecenben: 60 gyermek kórházban

Tovább nőtt a szalmonellagyanús gyerekek száma Debrecenben, a hét közepén történt megbetegedések során a Debreceni Egyetemre (DE) eddig összesen 60 gyermeket - a klinikai központ gyermekgyógyászati klinikájára 46, a Kenézy…

Közélet

Betörték az ajtót, megmentették egy férfi életét a rendőrök

Egy hölgy tett bejelentést szeptember 21-én este fél hétkor a XVIII. kerületi Rendőrkapitányságon. Elmondta, hogy egyik rokonát, akivel naponta szokott beszélni, már szeptember 19-e óta nem tudja elérni, illetve volt a lakásán, de…

Életmód

Rejtélyes helyből luxusszálloda Pesten

Ha a Podmaniczky úton sétálunk a Nagykörúttól a Városliget felé haladva, és a Vörösmarty utcai kereszteződésnél a magasba pillantunk, a hófehér, felújított épület homlokzatán beazonosíthatunk egy földgömböt, egy körzőt és egy…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló