Blog hírek

Infotech › Blog

“Mondjak neked mesét?” – Beszámolók a Thealterről

19.08.12 08:30

A Thealter kritikusműhelye, a blog jr. résztvevői idén is próbanaplót és fesztiváltudósításokat írnak Jászay Tamás mentorálásával. Elefánti Emma: A rendezés majd később Ma délre jövünk az IH-ba. A tegnapi termékeny izgatottságból ma már…

Több mint 300 BKV-buszon nem működik a klíma

19.08.12 07:30

Több mint 300 BKV-buszon nem működik a klíma, akár 40 fok is lehet az utastérben, szarvasmarhákat már tilos lenne ekkora hőségben szállítani – írja Facebook-oldalán a Közlekedő Tömeg.

“Egy egész élet az apró mozdulatban” – Beszámolók a Thealterről

19.08.07 06:12

A Thealter kritikusműhelye, a blog jr. résztvevői idén is próbanaplót és fesztiváltudósításokat írnak Jászay Tamás mentorálásával. Elefánti Emma: Pretty little lies, vagy nem?(Tea for Two workshop Ivo Dimcsevvel – 2. nap) A tréning második…

Az aszály miatt romlottak az orosz búzaexport kilátásai

19.07.28 13:51

Két orosz mezőgazdasági elemzőcég, az Ikar és a SovEcon az aszály miatt egyaránt mérsékelte a július elsejével kezdődő 2019/2020-as szezonra vonatkozó búzaexport kilátásokat.

Spanyolország nem menekül az aszály markából

19.07.18 16:36

A júniusi hőhullám több országban is komoly nehézségeket okoz a mezőgazdaságnak, mert azóta sem kapnak csapadékot. Ezek egyike Spanyolország, ahol egészen szeptemberig kitarthat a forróság - írja a blog.syngenta.com. A kormány tehetetlen.

A magyarok 16 százaléka szerint az Apollo-11 űrhajó és utasai sosem jártak a Holdon

19.07.17 18:39

Az Apollo-11 Holdra szállását tagadók aránya a lakosság körében az USA-ban 8-12 százalék, Európában 15-25 százalék, Oroszországban pedig 25-55 százalék. Itthon pedig a válaszadók 16,1 százaléka (hatból egy fő) nem fogadja el az Apollo-11…

A(z) "Blog" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Infotech

Borsodban is járatritkítás jöhet két vasútvonalon

Egy közösségi közlekedésről szóló blog írja.

Politikus

Nyomozás a szexvideó ügyében: titkos Borkai tanúvallomása

Eddig öt személyt hallgattak ki gyanúsítottként a hatóságok a Borkai Zsolt (54), korábbi győri polgármesterről két évvel ezelőtt készült szexvideójával, illetve annak nyilvánosságra kerülésével kapcsolatban.

Politikus

Deutsch kőkeményen kiosztotta az ellenzéket: hosszabb “diktatúrát” akartak?

A Fidesz európai parlamenti képviselője Facebook-on reagált azzal kapcsolatban, hogy a kormány ma benyújtja a rendkívüli felhatalmazás megszüntetéséről szóló jogszabályt.

 

Kategória ajánló