Blog hírek

Infotech › Blog

Karácsony Gergely szövetségese megszólalt: Paródiába illő magyarázkodás

19.10.04 18:55

Lackner Csaba kispesti MSZP-s önkormányzati képviselő, Gajda Péter kispesti MSZP-s polgármester egyik legközelebbi barátja és munkatársa, Karácsony Gergely szövetségese a Facebookon próbálja megmagyarázni a megmagyarázhatatlant - írja…

Borkai-ügy: újabb, súlyos fotó került elő

19.10.04 17:10

Egy blog publikált egy fotót, amin a szerző állítása szerint Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere látható (a hasonlóság mindenesetre nagynak tűnik), amint egy fiatal szőke nővel létesít testi kapcsolatot. A képen ráadásul nem ketten vannak.

A Partizán is Nemény Andrást támogatja

19.09.26 13:19

Gulyás Márton, a Partizán blog tulajdonosa felkészült stábbal érkezett tegnap Szombathely egy Fő téri kávézójába, hogy Facebook-os élő beszélgetést kezdeményezzen Dr. Nemény Andrással. 

Tűzfalcsoport: Soros sorozatos támadásai a kereszténység ellen

19.09.05 13:34

A blog szerint vigyázni kell tehát a „hamis prófétákkal”, a magukat kereszténynek nevező, Soros által támogatott szervezetekkel.

Idő előtt indult a kampány

19.08.21 13:25

Bár a választási kampány hivatalosan csak szombaton indul, a fővárosban már több párt is elkezdte a kampányolást. Terézvárosban már a választási plakátokat is kirakták a fideszes polgármesterről és több képviselőjelöltről. A kormánypártok szerint ezzel…

Kampányszabályokat sértett a Fidesz?

19.08.20 18:07

Még el sem kezdődött a kampány, Hassay Zsófia és a Fidesz Terézvárosi szervezete máris megszegték a plakátok kihelyezésére vonatkozó szabályokat. - írja az ellenzéki indulóhoz, Soproni Tamáshoz közel álló 6ker.blog.hu a Facebook-oldalán.

“Mondjak neked mesét?” – Beszámolók a Thealterről

19.08.12 08:30

A Thealter kritikusműhelye, a blog jr. résztvevői idén is próbanaplót és fesztiváltudósításokat írnak Jászay Tamás mentorálásával. Elefánti Emma: A rendezés majd később Ma délre jövünk az IH-ba. A tegnapi termékeny izgatottságból ma már…

A(z) "Blog" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Infotech

Lefasisztázta Müller Cecíliát a Soros-blog egyik propagandistája

Müller Cecília már tavasszal is nagyon zavarta a baloldali politikusokat, illetve a baloldali propagandagépezetet, azonban senki nem merészkedett odáig, mint most a 444-es Bede Márton.

Politikus

Orbán Viktortól Borkai Zsoltig eddig az Adrián pihent a magyar elit - Idén velünk pancsolnak a Balcsin?

A korábbi években úgy járt a magyar elit az Adriára, mintha csak haza járna. A koronavírus-járvány miatt azonban ez most veszélyes, pedig az OTP-től az Indotek csoportig sokan láttak fantáziát a horvát ingatlanokban, és maga a…

Politikus

Boldog István fideszes képviselő most a pedofilok kasztrálása, az antifák betiltása mellett "kampányol"

A hivatali vesztegetéssel gyanúsított politikus a büntetőtörvénykönyv szigorával az állatkínzókra is lesújtana.

 

Kategória ajánló