Blog hírek

Infotech › Blog

Passzív-agresszív cikkel indult az Index új időszámítása

20.09.02 07:16

Egy szerző nélküli „szolgálati közleményben” kiadtak magukból mindent, amire számítani lehet a jövőben a hírportáltól. Véleménycikk.

A TASZ jelenti: elköltözik a blog.hu-ról A TASZ jelenti blog

20.08.20 07:37

A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) szerint az Indexszel történtek tanulsága, hogy még jobban meg kell becsülni a sajtónak azt a megmaradt részét, amely valódi, szabad tájékoztatást folytat. A TASZ jelenti blog a magyar közéleti nyilvánosság…

Történelmi pillanat: első ízben kombiként is debütálni fog az új BMW M3!

20.08.13 15:37

Szinte mindegyik kortárs BMW-ből készül M-es változat, de a 3-as széria kombi kivitele valamiért tabunak számított az M GmbH-nál; mostanáig. A BMW Blog információi alapján előrehaladott állapotban van az M3 Touring fejlesztése. A megbízhatónak…

Az indamediás blog.hu tartalmaival töltik fel az Index főoldalát

20.08.08 12:46

Arra biztatja a fele részben Vaszily Miklós NER-közeli médiavállalkozó érdekeltségében lévő Indamedia a blog.hu felhasználóit, hogy tegyenek közzé értékes tartalmakat, mert az Index körüli átalakítás miatt hamarosan egyes blogos tartalmak az Index…

Lefasisztázta Müller Cecíliát a Soros-blog egyik propagandistája

20.08.06 17:34

Müller Cecília már tavasszal is nagyon zavarta a baloldali politikusokat, illetve a baloldali propagandagépezetet, azonban senki nem merészkedett odáig, mint most a 444-es Bede Márton.

Birkák nyírják a Duna-sziget füvét

20.07.30 13:22

Cuki képek Bécsből, ahol a természetre bízzák a tereprendezést.

Így lehet kevesebb műanyaghulladék

20.07.29 14:22

A Műanyagmentes Július (Plastic Free July) egy olyan nemzetközi kihívás, amely az egyszerhasználatos műanyagok csökkentését tűzte ki célul, hogy felhívja az emberek figyelmét a műanyagszennyezéssel kapcsolatos globális problémára. A SodaStream…

Megszűnt a Indexen futó Fortepan

20.07.27 14:31

Elköszönt a Fortepan Blog, de lezárni nem szeretnének semmit: lesz másik.

A(z) "Blog" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Infotech

Újabb antiszemita levél jelent meg a Soros-blog főszerkesztőjétől

Az első e-mail kikerülése után habogva, összevissza magyarázkodó Uj Péter zsidózva, kirekesztő módon írt trágárságokkal teli levelet a kollégáinak.

Tudomány

Mindkét negyedöntős mérkőzését hazai pályán játssza a Siófok az El-ben

Orosz ellenfele a koronavírus-járvány miatt volt kénytelen feladni a hazai mérkőzés lehetőségét.

Nagyvilág

Pár hónap és jön a gyerekeknek szánt vakcina: már kismamákon is tesztelik

A Johnson & Johnson vezérigazgatója szerint szeptemberre már a 18 évesek számára készített vakcinájuk is lesz. A koronavírus elleni oltóanyagot már kismamákon tesztelik.

Közélet

Piaci körkép: a Siemens Energy váltja a Beiersdorfot a DAX indexben

Jerome Powell amerikai jegybankelnök délutáni beszéde a mai nap fő eseménye. Abban az esetben, ha Powell továbbra sem foglalkozik az emelkedő amerikai hozamszintekkel, a részvénypiacra nehezedő nyomás fokozódhat.

 

Kategória ajánló