Blog hírek

Infotech › Blog

Idő előtt indult a kampány

19.08.21 13:25

Bár a választási kampány hivatalosan csak szombaton indul, a fővárosban már több párt is elkezdte a kampányolást. Terézvárosban már a választási plakátokat is kirakták a fideszes polgármesterről és több képviselőjelöltről. A kormánypártok szerint ezzel…

Kampányszabályokat sértett a Fidesz?

19.08.20 18:07

Még el sem kezdődött a kampány, Hassay Zsófia és a Fidesz Terézvárosi szervezete máris megszegték a plakátok kihelyezésére vonatkozó szabályokat. - írja az ellenzéki indulóhoz, Soproni Tamáshoz közel álló 6ker.blog.hu a Facebook-oldalán.

“Mondjak neked mesét?” – Beszámolók a Thealterről

19.08.12 08:30

A Thealter kritikusműhelye, a blog jr. résztvevői idén is próbanaplót és fesztiváltudósításokat írnak Jászay Tamás mentorálásával. Elefánti Emma: A rendezés majd később Ma délre jövünk az IH-ba. A tegnapi termékeny izgatottságból ma már…

Marhákat tilos szállítani olyan hőségben, mint ami a BKV-buszokon van

19.08.12 07:30

Saját méréseik és a bejelentések alapján az egyik közlekedési egyesület 40 fok közeli hőmérsékleteket is rögzített az elvileg klimatizált fővárosi járatokon. Állítják, hogy sokszor hiába jelentik a klíma hibáját, másnapra sem javítják meg.

“Egy egész élet az apró mozdulatban” – Beszámolók a Thealterről

19.08.07 06:12

A Thealter kritikusműhelye, a blog jr. résztvevői idén is próbanaplót és fesztiváltudósításokat írnak Jászay Tamás mentorálásával. Elefánti Emma: Pretty little lies, vagy nem?(Tea for Two workshop Ivo Dimcsevvel – 2. nap) A tréning második…

Az aszály miatt romlottak az orosz búzaexport kilátásai

19.07.28 13:51

Két orosz mezőgazdasági elemzőcég, az Ikar és a SovEcon az aszály miatt egyaránt mérsékelte a július elsejével kezdődő 2019/2020-as szezonra vonatkozó búzaexport kilátásokat.

Spanyolország nem menekül az aszály markából

19.07.18 16:36

A júniusi hőhullám több országban is komoly nehézségeket okoz a mezőgazdaságnak, mert azóta sem kapnak csapadékot. Ezek egyike Spanyolország, ahol egészen szeptemberig kitarthat a forróság - írja a blog.syngenta.com. A kormány tehetetlen.

A(z) "Blog" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Infotech

A tűző napon kikötve pusztult el egy kutya Szentesen, állatkínzás gyanúja miatt nyomoz a rendőrség

Olvasónk és egy szentesi blog információi szerint tegnap kora délután történt az eset. Kérdéseinket feltettük a rendőrségnek is.

Ország

Donald Trump szerint semmi gond Észak-Korea legutóbbi rakétatesztjével

A japán miniszterelnök viszont nem ezen a véleményen van.

Márka

Brutális gamer line-upot villantott az Acer, közvetlenül New Yorkból tudósítunk

Ahogyan azt vártuk, tegnap este a next@acer eseményen az Acer megvillantott egy sor új terméket, a New York-i rendezvényen pedig a Game Channel is részt vett, ahol azonnal ki is tudtuk próbálni az újdonságokat. Most összefoglaltuk…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló