Blog hírek

Infotech › Blog

A szolgálatról – Ruttkai Éva személyes sorait tárja elénk Bach Kata

21.02.04 10:49

Ruttkai és kora blog a nemzedéki kapcsolódásokra, a generációs öröklődésre helyezi a fókuszt egy négy részből álló videósorozat kapcsán. A Parancsolj, tündérkirálynőm! című kötetből Bach Kata olvas részleteket.

Felébred-e Brüsszel?

21.01.28 13:55

Most, hogy Lenin egyre népszerűbbé válik Nyugat-Európában, kezdjük is egy tőle származó idézettel: a gyakorlat az elmélet igazságának próbaköve – olvasható a Mozgástér blog írásában.

Arany a Balaton fenekén?

21.01.19 06:13

Régóta szóbeszéd tárgya már a Balaton iszapjának arany- és nemesfémtartalma. Mai árfolyamon akár 1000 milliárd forintnyi érték is heverhet a tó fenekén. A bökkenő mindössze annyi, hogy a busás kincs felkutatásához előbb egy sivataggá kéne tenni…

Meghalt James Bond magyar hangja

21.01.13 10:38

Hatvannégy éves korában elhunyt Vass Gábor színművész - tudatta a Színházi Dolgozók Szakszervezete (SzíDoSz) Szinkron Alapszervezete Facebook-oldalán.

Jönnek a lájkmentes oldalak Facebookon

21.01.08 17:19

Hamarosan már nem a lájkok száma fogja jelezni, hogy mennyire is népszerű Facebook-on egy adott oldal, közszereplő vagy híresség. Még máig is sokan úgy vannak vele, hogy ha egy Facebook-hoz tartozó oldalon minél több a lájk legyen az…

A japán fejlesztők a Ghost of Tsushimát kiáltották ki a kedvenc 2020-as játékuknak egy szavazáson

20.12.23 19:49

Hazai pálya. Az egyik legnagyobb japán lap idén is megkérdezett több mint száz fejlesztőt és videojátékos személyiséget arról, hogy mely játékot tartották legtöbbre az esztendő során.

Sorosék több millió eurót költöttek brüsszeli lobbira

20.12.23 14:10

A közzétett adatokból jól látszik, hogy Soros György megközelítőleg egy kisebb vagyont költ arra, hogy a neki megfelelő irányba terelje a brüsszeli döntéshozatalt.

A(z) "Blog" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Infotech

Újabb antiszemita levél jelent meg a Soros-blog főszerkesztőjétől

Az első e-mail kikerülése után habogva, összevissza magyarázkodó Uj Péter zsidózva, kirekesztő módon írt trágárságokkal teli levelet a kollégáinak.

Tudomány

Kiderült, hogy nyitva maradhatnak-e a dohányboltok

Kiderült, hogy a koronavírus-járvány miatt hozott szigorítások értelmében nyitva tarthatnak-e a dohányboltok.

Nagyvilág

Kiderült, hogy nyitva maradhatnak-e a dohányboltok

Kiderült, hogy a koronavírus-járvány miatt hozott szigorítások értelmében nyitva tarthatnak-e a dohányboltok.

Közélet

Piaci körkép: a Siemens Energy váltja a Beiersdorfot a DAX indexben

Jerome Powell amerikai jegybankelnök délutáni beszéde a mai nap fő eseménye. Abban az esetben, ha Powell továbbra sem foglalkozik az emelkedő amerikai hozamszintekkel, a részvénypiacra nehezedő nyomás fokozódhat.

 

Kategória ajánló