Blaha Lujza tér hírek

Életmód › Blaha Lujza tér

Blaha Lujza tér: Még a fapados felújítás is csúszhat

Tegnap 15:38

Hamarosan eredményt hirdethet a kivitelezési pályázaton a BKK, de még több kérdés tisztázatlan a mintegy 2,67 milliárdból megvalósítani tervezet beruházás körül.

Karácsony: nem mondunk le a fejlesztéseinkről

21.04.10 12:37

Nem vagyunk hajlandóak lemondani a fejlesztési terveinkről, akkor sem, ha sújt bennünket a járvány okozta gazdasági válság és a kormány megszorító politikája is - közölte Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

Jelentős felújítások kezdődnek Budapesten

21.04.01 17:58

A Budapesti Közlekedési Központ idén olyan jelentős közterületi fejlesztéseket kezd, mint a Lánchíd korszerűsítése vagy a Blaha Lujza tér megújulása.

Vitézy Dávid: Ne zárják el a Blaha Lujza teret a villamosoktól

21.02.19 18:16

A BFK vezére azt kéri a városházától, hogy a Blaha Lujza tér felújításakor hagyják szabadon a Népszínház utcai villamosok átvezetésének útját.

Vitézy: Ne zárják el a Blaha Lujza teret a villamosoktól!

21.02.19 16:13

A Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatója azt írta, „továbbra sem osztom, hogy egy városi tér használhatóságát, komfortját a villamos korlátozná”.

A(z) "Blaha Lujza tér" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Blaha Lujza tér: Még a fapados felújítás is csúszhat

Hamarosan eredményt hirdethet a kivitelezési pályázaton a BKK, de még több kérdés tisztázatlan a mintegy 2,67 milliárdból megvalósítani tervezet beruházás körül.

Ismert személy

Elismerte a Fradi olimpiai bajnok pólósa, hogy ő okozta a balesetet, amiben egy szirénázó mentővel ütközött – a buszsávban előzte meg az álló kocsisort

Szombaton balesetezett Nikola Jaksic. Ha igaz, hogy a szombati balesetnél a buszsávban előzött meg egy autóbuszt, és úgy ütközött a mentőautóval, akkor nagyon valószínű, hogy egy darabig nem ülhet a volán mögé.  A Ferencváros…

Top magyar cég

Továbbra is nulla százalékos béremelést kínál a főváros a BKV dolgozóinak, sztrájk jöhet

A főváros kormányzati elvonásokra hivatkozik és a kormánytól vár kompenzációt.

Közélet

Bayer Zsolt: a főpolgármester egy kretén

Alaposan kiakadtak a keményvonalas fideszes propagandisták a Hír TV Sajtóklub című műsorának hétfő esti adásában amiatt, hogy a főpolgármester megnyitotta a rakpartokat a gyalogosforgalom előtt hétvégére.

 

Kategória ajánló