Black Friday hírek

Esemény › Black Friday

Black Friday kontra ‘Ne vásárolj semmit nap’

Ma 01:07

Nem kérdés, hogy rengeteg felesleges dolgot veszünk, és mi tagadás, a 'fekete péntek' csak ráerősít erre, mert olykor valóban szinte visszautasíthatatlan ajánlatokkal bombáznak minket. De ott az a kis szinte szócska. A döntés a miénk!

Online duplázott az Euronics

Tegnap 16:09

Jelentős, 20 százalék feletti bővüléssel zárta a 2020-as Black Friday-t az Euronics a tavalyi évhez viszonyítva. Az online rendelések száma duplázódott, az összesített novemberi vásárlásszám 70 százalékkal emelkedett az előző évhez képest. Az idei év…

Black Friday: van, aki egyszerre több mint 15 webshopot néz

Tegnap 11:00

Mekkora kiadással számolunk az idei Black Friday alkalmával? Hány webshopban nézelődünk párhuzamosan és milyen digitális platformon? Melyik átvételi és fizetési módot részesítjük előnyben? Szoktunk esetleg használt terméket is vásárolni? A…

Black Friday helyett itt a Black November

20.11.25 20:01

A Gazdasági Versenyhivatal pedig nemcsak a webáruházak, de az ár-összehasonlító oldalak kapcsán is szigorú elvárásokat fogalmazott meg.

Újra a Főtaxi lett a befutó

20.11.25 19:36

Hazánk legnagyobb taxis társasága, a Főtaxi újabb 5 évre elnyerte a Budapest Airport személyszállítási tenderét.

Black Friday a lakberendezésben is, ezt kínálja a Biano!

20.11.25 13:31

A csupán három hónapja indult Biano.hu a lakberendezésre szakosodott online üzletek egyik legszínvonalasabb marketing felülete Magyarországon, amely az első szezonális Black Friday akciójára készül: 2020. november 27 – 30. között a Biano-n lévő online…

A(z) "Black Friday" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Esemény

Robotháborúvá válik a Black Friday

Van egy terület a BBC szerint, ahol a robotok más most legyőzik az embereket. A Black Friday akciók során az igazán kedvezményes áron beszerezhető termékeit nem az emberek fogják megvenni.

Esemény

Robotháborúvá válik a Black Friday

Van egy terület a BBC szerint, ahol a robotok más most legyőzik az embereket. A Black Friday akciók során az igazán kedvezményes áron beszerezhető termékeit nem az emberek fogják megvenni.

Infotech

Nagyot mehet az e-kereskedelem az év végén

Idén várhatóan átlagosan 52 300 forint a karácsonyi keret.

Tudomány

Meghalt az a nyugdíjas asszony, akinek a férje a kórház udvarán adott szerenádot

Stefano a járványügyi szabályok miatt nem tudta meglátogatni szerelmét, ezért harmonikajátékával akart neki örömet szerezni. 47 évig voltak házasok.

 

Kategória ajánló