BKV hírek

Közélet › BKV

Mégis, hogyan kerültek oda? A Dunában landoló rollerekre bukkantak a Lánchíd lábánál

Tegnap 20:16

A Lánchídon javában tartanak a felújítást előkészítő munkák. Már megkezdődött a híd vízi környezetének fém- és lőszermentesítése, ami előreláthatóan másfél hónapig tart – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

Cél az utasok biztonsága

21.05.15 12:31

Cél az utasok biztonsága Budapesti Rendőr-főkapitányság2021. 05. 15., szo - 08:00 A BRFK és a BKK együttműködésének keretében ezúttal a főváros egyik leghosszabb járatát, a 41-es villamost és annak útvonalát ellenőrizték.

A pécsi múzeumok új és megújult tárlatokkal várják a látogatókat

21.05.10 07:43

A kultúrában igen visszafogott hónapok után újra felvirágzik a művészet minden ága. A Janus Pannonius Múzeum osztályai például e héten kedden nyitották meg a kapukat és több újdonsággal fogadják az érdeklődőket, tudtuk meg Kőhalmi Andreától, a Janus…

Két gyalogos-aluljáró újulhat meg az M3-as vonalán

21.05.06 19:49

A Budapesti Közlekedési Központ Igazgatósága jóváhagyta a Göncz Árpád városközpont és a Határ út metrómegállókhoz kapcsolódó, fővárosi tulajdonú gyalogos-aluljárók felújításáról, valamint felszíni akadálymentesítéséről szóló…

Még idén nyáron is szauna lesz a 3-as metróban

21.05.04 20:34

A BKV-nak sikerült megállapodnia a metrókocsik felújítását végző orosz céggel a garanciáról. Várhatóan májusban írják ki a közbeszerzést.

Földgázhajtású buszokat vett a BKV

21.04.26 14:37

Az Omnibus Hungária Kereskedelmi Kft. szállíthat a Budapesti Közlekedési (BKV) Zrt.-nek 20 szóló és 20 csuklós, új, CNG (sűritett földgáz) hajtású buszokat, nettóban több mint 30 millió euróért. milliárd forintért).

Jönnek a felfestések és a terelőelemek a BKK-tól, megszűnhetek a váratlan események

21.04.26 13:46

A Budapesti Közlekedési Központ igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy zavartalan legyen a közlekedés, és ne kelljen bírságot fizetniük az állampolgároknak.

A(z) "BKV" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Top magyar cég

Nyílt levélben tiltakoznak a budapesti Dk-s polgármesterek a lakástörvény módosítása ellen

Nyílt levélben tiltakoznak a Demokratikus Koalíció (DK) fővárosi polgármesterei a lakástörvény módosítása ellen.

Közélet

Bayer Zsolt: a főpolgármester egy kretén

Alaposan kiakadtak a keményvonalas fideszes propagandisták a Hír TV Sajtóklub című műsorának hétfő esti adásában amiatt, hogy a főpolgármester megnyitotta a rakpartokat a gyalogosforgalom előtt hétvégére.

Közélet

146 millió dollárba került a Borderlands 3 Epic Games Store-exkluzivitása

Óriási címeket húzott be az elmúlt évek során az Epic Games Store exkluzív játékként, elég csak a Metro Exodus-ra gondolni, ami az első nagyobb falat volt a sorban, azonban a Borderlands 3 kizárólagos premierje is sokakat meglepett.…

Tudomány

Zalai éremeső Pécsett

Újra regionális versenyt rendezhetett a Dél-dunántúli Regionális Judo Szövetség, és a zalai csapatok is örömmel neveztek, hiszen régen volt alkalmuk versenyezni a koronavírus- járvány okozta korlátozások miatt.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló