BKV hírek

Közélet › BKV

Új metróbotrány készülődik: 17 milliárddal többet kér az M3-as metró felújításáért a kivitelező

20.07.11 11:07

A Swietelsky 47,8 milliárd forintért vállalta a munkát még 2017-ben. Tavaly novemberben vált biztossá, hogy nem tartható az eredeti ütem. Az osztrák cég szerint a csúszás hátterében a „megrendelői késedelem” áll.

Érik a botrány a 9 órás iskolakezdés körül: kiakadtak a BKV-sok

20.07.07 11:46

Megdöbbentek a BKV-sok, hogy tőlük hivatalosan senki nem kérdezi meg, el tudják-e majd zökkenőmentesen szállítani a tanulókat reggel 9 órára is. Erről a tervről sem a cégvezetéssel, sem a szakszervezetekkel nem egyeztetett eddig a városvezetés

Hamarosan fellélegezhetnek a Budakeszi felől ingázók - Új sáv építését tervezik

20.07.03 11:55

Pokorni Zoltánnal, a Hegyvidék polgármesterével és Győri Ottiliával, Budakeszi polgármesterével tárgyalt Vitézy Dávid, BKF vezérigazgató a 22-es buszcsalád és a Páty, Telki felől érkező Volán-járatok felgyorsítása, új buszsávok létesítése…

Nem lesz idén klíma a 3-as metrón

20.07.02 11:48

Mióta megérkeztek az orosz Metrovagonmas által "felújított" metrószerelvények Budapestre, azóta slágertéma, hogy klimatizálni kellene őket. A Pesti Hírlap cikke szerint, bár műszaki szempontból már sokkal jobbak a klimatizálás esélyei, mint egy…

Júliustól újranyitnak a BKV múzeumai

20.06.28 14:07

Ismét látogatható majd a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeum és a szentendrei Városi Tömegközlekedési Múzeum.

Júliustól újranyitnak a BKV múzeumai is

20.06.25 14:31

A járványügyi veszélyhelyzet elmúltával július 1-jétől újranyitnak a BKV múzeumai: a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeum és a szentendrei Városi Tömegközlekedési Múzeum - közölte a BKV csütörtökön az MTI-vel.

Kárpótolná a fővárosiakat a Fidesz

20.06.24 07:16

Hosszabbítsák meg az éves BKV-bérletek érvényességi idejét három hónappal, mivel azokat a járvány miatt nem lehetett kihasználni - erre kéri a Fidesz- Kdnp frakció a Fővárosi Közgyűlést.

A(z) "BKV" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Top magyar cég

Bedőlhet az M3-as metró felújítása

A BKV alternatív megoldásokat keres, állítólag ezek között az is szerepel, hogy a középső szakasznak nem mindegyik állomását újítják fel.

Közélet

Kresz-napra várták a gyerekeket a rendőrök

A program célja az volt, hogy a fiatalok játékos formában megismerkedjenek a gyalogos és a kerékpáros közlekedés szabályaival, majd azokat a gyakorlatba építve biztonságosan tudják alkalmazni.

Közélet

Hatalmas zűrzavar az Üllői úton: Ellepték az autósok a busz- és kerékpársávot is

Kitört a káosz az Üllői úton: az útburkolatról hétfőre eltűntek a kerékpársáv-felfestések. Két metróállomást lezártak, ami miatt megjelentek az új metrópótló buszok, a hivatalos közlés alapján ezek buszok is…

Politikus

Csepel díszpolgára lett Hantos Jenő és Tarlós István

Hantos Jenő nyugalmazott lelkipásztor érdemei közé tartozik a Csepeli Lelkészi Kör létrehozása.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló