BKV hírek

Közélet › BKV

Világgazdaság: A főváros egyedül nem fogja tudni rendezni a BKV-sok bérét

Tegnap 08:19

A lap információi szerint a jövő évi üzleti terv első verziójában a ráfordítások megközelítik a 150 milliárd forintot – bérfejlesztések nélkül –, a forrás biztosítása már ehhez is eleve kérdéses.

Óriási béremelést kérnek a BKV-sok

19.11.05 16:27

Közös levelet írt a BKV vezérigazgatójának a Budapesti Közlekedési Szakszervezetek Szövetsége (BKSZSZ) és a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VTDSZSZ), amelyben 15%-os béremelést kértek - írja a Világgazdaság.

Puzsér: Az arrogáns országurak ott tartanak, hogy Karácsony Gergely máris diktátor

19.11.03 19:31

"Az arrogáns országurak ott tartanak dagályosan hömpölygő önsajnálatukban, hogy Karácsony Gergely máris diktátor, a Lokál meg a sajtószabadság kicsiny szigete a kegyetlen zsarnokság elleni harcban." - írja Puzsér Róbert Facebook-oldalán.

Keménymag: Hadházy Ákos és az ellenzéki színvonal

19.10.30 16:46

A tegnapi adásban megvizsgálták a Parlamenti Való Világ-főhős, Hadházy Ákos lélektanát. A dörzsölt szocialistát, Horváth Csabát, aki már az önkormányzat alakuló ülése előtt botrányba keveredett.

Ennyibe kerül az álláskeresők utaztatása

19.10.29 11:28

Kiderült: nagyjából másfél milliárd forintba kerülne ingyenes tömegközlekedési lehetőséget biztosítani a budapesti reigsztrált munkanélkülieknek. A kampány során felvetett ötlet közel 14 ezere embert érinthet.

Egyre nagyobb a nyugtalanság a BKV-nál

19.10.29 09:31

Egyre feszültebbek a BKV-nál dolgozók, nem tudják ugyanis, hogy a jövő évi béremelést mennyire fogja befolyásolni a tulajdonosi összetételben bekövetkezett változás, valamint a főpolgármester-váltás.

A HÉV és a Volán felé menekülhet a fideszes propagandalap, a Lokál

19.10.24 18:06

Jogilag semmi akadálya annak, hogy Karácsony Gergely teljesítse az ígéretét, és kitiltsa a BKV megállókból a Lokált. A 2016-ban kötött szerződés értelmében 180 napos felmondólevéllel lehet megszüntetni a szerződést az ingyenes napilappal. Az…

Milliárdos tétel lesz Karácsony BKV-ígérete

19.10.19 08:54

Alaphangon is milliárdos tétel lesz Karácsony Gergely új főpolgármester ingyenes közlekedésre vonatkozó kampányígéretének betartása. Kérdés, ezt az összeget miből gazdálkodja majd ki a folytonos forráshiánnyal küszködő BKV.

A(z) "BKV" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Kapott Ma Eleget Orbán – De A Kegyelemdöfést Kálmán Olga Vitte Be!

Tisztelt Kormány! Azt lehet már tudni, hogy Kim Dzsong Un mikor látogat el Budapestre? De addig is, amíg az újabb cimbora nem teszi tiszteletét nálunk, lenne itt pár megválaszolandó kérdés: 1. Személyesen Erdogan elnök kérte,…

Top magyar cég

Gyalogost gázolt egy BKK busz a XIX. kerületben

Az idős nő életveszélyesen megsérült.

Közélet

Halálos gázolás kedden kora reggel

Egy gépkocsi elütött egy gyalogosan közlekedő nőt. Ahogy arról már korábban is írtunk, az ehhez hasonló tragédiák egyre sokasodnak.  Félpályás útzár Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. november 12-én 6 óra 18…

Politikus

A nap vicce: ő volt Gulyás Gergely kedvenc politikusa

Sokszínű egyéniség volt, az biztos. Fotó: MTI/Kovács Tamás A Blikknek adott interjút Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, amelyben többek között az új főpolgármesterről is kérdezték. Gulyás nem meglepő módon azt…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló