BKK hírek

Top magyar cég › BKK

Már november 2-ától utazhat több, az M3 metró pótolt szakaszát elkerülő járattal

20.10.30 16:31

Az M3 metró középső szakaszának felújítása idején – ahogy az északi és a déli vonalrész rekonstrukciójakor is – a BKK nemcsak metrópótló buszokat indít, de bővíti a metró lezárt szakaszát elkerülő közösségi közlekedési járatok kínálatát is, további…

Újra elesett a 3-as metró, nem jár ezen a szakaszon

20.10.29 13:54

Váltóhiba miatt nem jár a 3-as metró a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között, pótlóbusz közlekedik helyette - írta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtök délután a Facebook-oldalán.

Beérkeztek az árajánlatok a Lánchíd felújítására

20.10.29 09:31

Mind a négy, ajánlattételre felkért gazdasági szereplő nyújtott be árajánlatot a Lánchíd felújítására a közbeszerzési eljárás 2020. október 28-ai határidejéig. A BKK megvizsgálja és kiértékeli a beérkezett árajánlatokat.

Több buszsofőr is segítséget kért, mert maszktagadó utasok fenyegetik őket

20.10.27 13:25

A maszkviselés szabályaira figyelmeztető sofőröket inzultálják a maszkot nem hordó utasok – panaszolják a járművezetők. A BKV állítja: csak néhány konfliktushelyzet van havonta.

Patkány randalírozott hétfő reggel a 108E buszon

20.10.26 11:14

Az Index olvasója, András hétfőn reggel a 108 E jelzésű járaton, a busz hátsó részében egyszercsak arra lett figyelmes, hogy valami mászik a nyakában, de egy hirtelen mozdulattal lesöpörte, hiszen azt gondolta, csak egy bogár jött közelebb a…

A(z) "BKK" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Top magyar cég

Már november 2-ától utazhat több, az M3 metró pótolt szakaszát elkerülő járattal

Az M3 metró középső szakaszának felújítása idején – ahogy az északi és a déli vonalrész rekonstrukciójakor is – a BKK nemcsak metrópótló buszokat indít, de bővíti a metró lezárt szakaszát elkerülő közösségi közlekedési járatok kínálatát…

Közélet

Garantáltan korona-vírusmentes járatot indít egy légitársaság

A két év fölötti, Newark és London közt utazók húsz percen belül megkapják a koronavírus tesztjük eredményét. Ha nem egyeznek be a tesztelésbe, másik járatra kerülnek.

Közélet

Hétfőtől elkerülő járatok segítik a közlekedést az M3-as felújítása miatt

Bár az M3-as metró felújításának harmadik, belvárosi üteme csak november 7-én kezdődik, már november 2-től elkerülő járatok indulnak.

Tudomány

Kocsis Máté: tombol a járvány, mindenki tartsa be a szabályokat!

A baloldali pártok most sem segítettek, ahogy az első hullámban sem – írta a Fidesz frakcióvezetője.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló