Bíróság hírek

Közélet › Bíróság

Ezrek tiltakoztak az ablakon kilökött zsidó nő ügyében

21.04.29 12:31

Ezrek lepték az Eiffel Torony előtti Trocadéro teret Párizsban. Felháborodva tiltakoztak a francia legfelsőbb bíróság döntése ellen, miszerint Sarah Halimi gyilkosát nem állítják bíróság elé.

Váta kontra Transindex: kifizettetik a több mint 10 ezer lejes perköltséget a portállal

21.04.29 11:52

Visszakapja a csaknem 11 ezer lejes perköltséget a Transindextől és Kulcsár Árpád volt főszerkesztőtől Váta Lóránd színművész – döntötte el szerdán alapfokú ítéletében a kolozsvári bíróság. A portál 30 napos határidővel fellebbezést nyújthat be.

Nem is olyan vízállóak az iPhone-ok?

21.04.29 11:31

Újabb ügyben kényszerítenék bíróságra az almás céget: egy csoportos kereset benyújtói szerint az Apple túloz, amikor az iPhone-ok vízállóságáról beszél.

Bíróságon megy neki a Fertő tavi építkezésnek a Greenpeace

21.04.29 09:07

A zöldszervezet megelégelte "a természetvédelmi apparátus több mint tíz éves, tudatos tönkretételét, érdekérvényesítő képességének teljes megszűnését".

Elképesztő pofátlanság: ellopták a bátonyterenyei ház összes tetőcserepét

21.04.29 08:58

A két szorgalmas tolvajt a rendőrség tettenérte, lopás miatt állnak bíróság elé. Bátonyterenyén egy 35 éves férfi és társa egy családi ház tetejéről lebontotta a cserepeket, 780 darabot a szomszéd ház elé hordták, a többit a ház padlásfödémjén…

Jogerősen elítélték azt a vádlottat, aki egy jogszerűen intézkedő rendőrt fojtogatott

21.04.29 08:34

A Debreceni Törvényszék, mint másodfokú bíróság 2021. április 27-én tartott tanácsülést annak a vádlottnak az ügyében, aki rátámadt a vele szemben intézkedő rendőrre egy Hajdú-Bihar megyei településen.

A(z) "Bíróság" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

A legmegalázóbb jelenet vár Fekete Dávidra: Bilincsbe verve kell felesége szemébe néznie

Fekete Dávidtól minél hamarabb szeretne elválni a gyermekei anyja, Regina, ezért már be is adta a bontókeresetet. A Bors megtudta: a válást nem akadályozza, hogy exe börtönben ül, ha kell, bilincsben viszik őt a bíróságra. 

Közélet

A Bayerrel szemben döntött az EU a méhek védelméről

Elutasította a Bayer fellebbezését az Európai Unió legfelsőbb bírósága a bizonyos növényeken alkalmazott anyagok részletes tilalmáról.

Közélet

Drogos sofőrt kapcsoltak le a gyöngyösi rendőrök

A 25 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják.

Közélet

Rendőrökre támadtak Borsodban

A trió előzetes letartóztatását kezdeményezte az ügyészség.

 

Kategória ajánló