Bíróság hírek

Közélet › Bíróság

Lázár János: nem létezik olyan ember, akitől megijednék vagy félnék

21.05.03 09:59

A Fidesz országgyűlési képviselője Budapest elvesztését nagy vereségnek tartja. Mészáros Lőrinc vagyonosodása szerinte támadási felület. Mint mondta, áll bármilyen elszámoltatás vagy vizsgálat elé.

DK: Kövér László a saját zsebéből, ne közpénzből fizesse be az EU-s büntetését

21.05.02 18:20

A fideszes házelnök hat újságírót jogsértő módon tiltott ki a parlamentből, ezért 1,6 millió forintos büntetést kapott az Emberi Jogok Európai Bíróságától.

Oltásellenesek akartak felgyújtani egy oltópontot

21.05.01 21:17

Letartóztattak két oltásellenes férfit Olaszországban, akik a gyanú szerint Molotov-koktélt dobtak egy bresciai oltóközpontra. Az 51 és az 52 éves férfiakat terrorizmus vádjával állíthatják bíróság elé.

Ferenc pápa világi bíróság elé állítja egyháza tagjait

21.05.01 12:02

Jogszabály-módosítással egyházi kiváltságot törölt el Ferenc pápa, melynek értelmében az eddig kizárólag egyházi bíróság elé állítható püspökök és bíborosok ügyeiben világi bírák alkotta testület is ítéletet hozhat – közölte pénteken a Vatikán. A…

A(z) "Bíróság" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Tényleges életfogytig tartó büntetésre ítélték a férfit, aki agyonvert egy idős nőt

Megrázó történet! Tényleges életfogytig tartó büntetésre ítélte az elsőfokú bíróság a férfit, aki két éve agyonvert egy idős nőt Ózdon. Órákon át bántalmazta áldozatát, egy telefon miatt vesztek össze. A vádlott azt mondta, nem akarta…

Közélet

A Bayerrel szemben döntött az EU a méhek védelméről

Elutasította a Bayer fellebbezését az Európai Unió legfelsőbb bírósága a bizonyos növényeken alkalmazott anyagok részletes tilalmáról.

Közélet

Drogos sofőrt kapcsoltak le a gyöngyösi rendőrök

A 25 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják.

Közélet

Rendőrökre támadtak Borsodban

A trió előzetes letartóztatását kezdeményezte az ügyészség.

 

Kategória ajánló