Bíróság hírek

Közélet › Bíróság

Melinda és Bill Gates válása megjósolható volt

21.05.06 08:41

Miközben az összes válás aránya csökkent az elmúlt évtizedekben, az ötven évnél idősebb pároknál megduplázódott Amerikában.

Átláthatóbbá válnak a befolyással bíró civil szervezetek

21.05.05 20:07

Az Európai Bíróság ítéletében megerősítette, hogy megkülönböztethető a civil szervezetek azon csoportja, amelyek képesek jelentős befolyást gyakorolni a közéletre.

A feleségével akart megöregedni, de brutálisan kivégezte – Fejszével verte szét a fejét

21.05.05 18:01

Nem tudni, miért vált jólnevelt állampolgárból bestiális gyilkossá a tatai férfi, aki minden érthető előzmény nélkül fejszével verte szét új felesége fejét, majd késsel háromszor mellkason szúrta. K. László három kiskorú gyermek édesanyát végezte ki,…

Az azonos neműek is örökbefogadhatnak Horvátországban

21.05.05 13:16

A zágrábi Közigazgatási Bíróság döntése nyomán az azonos nemű élettársak Horvátországban örökbefogadó szülők lehetnek – írja a B92 hírportál.

Feltételest kapott a korrupt doktornő

21.05.05 12:13

A Bazini Specializált Büntetőbíróság helyben hagyta az ügyész és a vádlott által kötött vádalkut. A bíróság bűnösnek találta a doktornőt kenőpénz elfogadásának bűntettében, amiért két évre felfüggesztett kétéves szabadságvesztésre ítélte. A doktornőt…

A csengeri örökösnő szerint a számláján egy időre ötmilliárd forintnyi euró jelent meg

21.05.05 05:37

Folytatódott a csengeri örökösnő néven ismertté vált P Mária pere a Mátészalkai Bíróságon. Ismét meghalogattak a vádlottat, aki továbbra is azt állítja, hogy létezik a mesés örökség, sőt abból öt milliárd forint egy időre a számláján is megjelent. P…

A(z) "Bíróság" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

A legmegalázóbb jelenet vár Fekete Dávidra: Bilincsbe verve kell felesége szemébe néznie

Fekete Dávidtól minél hamarabb szeretne elválni a gyermekei anyja, Regina, ezért már be is adta a bontókeresetet. A Bors megtudta: a válást nem akadályozza, hogy exe börtönben ül, ha kell, bilincsben viszik őt a bíróságra. 

Közélet

A Bayerrel szemben döntött az EU a méhek védelméről

Elutasította a Bayer fellebbezését az Európai Unió legfelsőbb bírósága a bizonyos növényeken alkalmazott anyagok részletes tilalmáról.

Közélet

Drogos sofőrt kapcsoltak le a gyöngyösi rendőrök

A 25 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják.

Közélet

Rendőrökre támadtak Borsodban

A trió előzetes letartóztatását kezdeményezte az ügyészség.

 

Kategória ajánló